Prijava

Vaša prijava

FOTO: Lukavec u pripremnoj utakmici ugostio Karlovac 1919

['3. nl', 'lukavec', 'nogomet', 'pripreme']

U pomalo neuobičajenom terminu, ujutro u 09:30 sati, na Lukavellu su Lukavec i Karlovac odigrali pripremnu utakmicu, a razlog za igranje ujutro je vrlo jednostavan – velika vrućina koja je u subotu prognozirana za cijelu Hrvatsku.

23.07.2022. Lukavec – Karlovac 2:3, Luka Sedlaček u duelu. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Trener Batovanja još uvijek nema sve igrače na raspolaganju i u početnoj postavi bilo je dosta mladih igrača koji su ovog ljeta pristigli u klub dok je trener Pamić, koji je s pripremama Karlovca počeo 18. srpnja isprobao preko 20 igrača u ovoj utakmici.

23.07.2022. Lukavec – Karlovac 2:3. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Već u ranoj fazi utakmice Sedlačekov udarac s bijele točke odlično brani vratar Karlovca Gugec, da bi u 18. minuti gostujući igrač Brkić odličnim udarcem sa 18 m pogodio gornji lijevi kut nemoćnog Vondre i doveo goste u vodstvo. Vrlo brzo mladi Matić poravnava rezultat svojim prvijencem za Lukavec kada je Sedlaček sve napravio i nakon driblinga pogodio desnu vratnicu Gugeca od koje se lopta odbija na noge Matiću.

23.07.2022. Lukavec – Karlovac 2:3, Domagoj Matić u duelu. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Igrači Karlovca do kraja prvog dijela opet dolaze u vodstvo pogotkom Matijaša nakon odličnog prodora Ribara po desnoj strani obrane domaćina.

U drugom dijelu domaćin izjednačuje nakon prekršaja na Sedlačeku i još jednog kaznenog udarca kojeg Humeljak pretvara u pogodak. Ipak, do kraja gosti postižu još jedan pogodak kada Dujmović oduzima jednu loptu domaćim igračima i puca sa 20 m iskosa s lijeve strane i ne prejaka lopta pomalo iznenađujuće prolazi kroz ruke Vondre i završava u mreži.

23.07.2022. Lukavec – Karlovac 2:3, Hrvoje Humeljak u borbi za loptu. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Rezultat je mogao biti i bolji za domaćina da su igrači Lukavca iskoristili još koju svoju priliku, ali generalno gledano trener Batovanja može biti zadovoljan prikazanim s obzirom na broj novopridošlih mladih igrača i s obzirom na razinu priprema u kojoj se Lukavec trenutno nalazi. I Karlovac je tek u prvom tjednu priprema tako da i trener Pamić može biti zadovoljan prikazanim, a malobrojni gledatelji imali su priliku slušati njegove slikovite komentare poteza njegovih igrača, a ponekad i komentare odluka sudaca.

23.07.2022. Lukavec – Karlovac 2:3, gužva pred vratima Vondre. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Igra i jedne i druge ekipe bila je korektna i u sportskom duhu, a prikazani nogomet bio je u skladu s razinom priprema.

23.07.2022. Lukavec – Karlovac 2:3. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Pripremna utakmica

LUKAVEC             2

KARLOVAC 1919 3

LUKAVEC Igralište na SRC Lukavellu. Gledatelja 30. Vrijeme sunčano i vruće, teren neravan.

Suci: Jurica Huzjak, Danijel Zgurić, Matej Mrkoci.

Strijelci: 0:1 – Brkić (18), 1:1 – Matić (21), 1:2 – Matijaš (38), 2:2 – Humeljak (63 – KU), 2:3 – Dujmović (88).

NK LUKAVEC: Vondra, Krstanović, Ostojić, Banić, Krpan, Vidaković, Matić, Turkalj, Humeljak, Sedlaček, Cimeša. (Još su igrali: Bogadi, Kahlina, J. Žuljević, M. Žuljević, Mihalinčić, Jurleta).

Trener: Slaven Batovanja

NK KARLOVAC: Gugec, Ribar, Pausić, G. Stepinac, Rudić, Hock, Zavalić, Matijaš, Brkić, Puškarić, Medinski. (Još su igrali: Andrić, R. Stepinac, Matić, Knezović, Giljanović, Budimir, Miščin, Dujmović, Kujanić, Goršić.)

Trener: Igor Pamić

23.07.2022. Lukavec – Karlovac 2:3. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Objava FOTO: Lukavec u pripremnoj utakmici ugostio Karlovac 1919 pojavila se prvi puta na V'Gradu.