Prijava

Vaša prijava

FOTO: Josip Rožić prozvao igrače Poleta na Zvrniku

['buševec', 'jžnl', 'nogomet', 'Polet', 'pripreme']

Predvečerje zadnjeg ponedjeljka u srpnju, Zvrnik je ponovno oživio, na igralištu su se pod vodstvom trenera Josipa Rožića ponovno okupili seniori Poleta, člana JŽNL. Prozivka je počela zajedničkim sastankom prisutnih igrača s trenerom Rožićem, ali i predsjednikom Goranom Rožićem, tajnikom Vedranom Katulićem i članom uprave Zvonimirom Unukićem.

25.07.2022. Polet Buševec, s lijeva: Josip Rožić, Goran Rožić, Vedran katulić i Zvonimir Unukić na početku priprema. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Inače, Polet je na kraju prošle sezone osvojio 4. mjesto s trenerom Josipom Rožićem i bio jedno od ugodnijih iznenađenja proljetnog dijela prvenstva. I dok su nakon uvodnog sastanka igrači krenuli na zagrijavanje, trener Josip Rožić mi je rekao:

25.07.2022. Polet Buševec, trener Josip Rožić. Foto: Z. Sever/V’Gradu

“Pripreme planiramo odraditi u tri faze, a od samog početka krećemo ozbiljno, radit ćemo na spajanju mladosti i iskustva što bi moralo biti realizirano do početka prvenstva kada ćemo biti spremni. U planu su četiri pripremne utakmice, a suparnici će biti Klas iz Mičevca, Lekenik, Bana Jelačića i Gradići, dok će nam generalka biti utakmica 1. kola kupa NSZŽ, protiv Sutle-Laduča. A s obzirom na ugled i ime Poleta u gradu, ali i županiji došlo je vrijeme za ozbiljno razmišljanje o osvajanju lige. Ne želim biti sportski bezobrazan i reći da to moramo, ali sigurno ćemo tome težiti i to će nam biti vodilja u sezoni.
Što se tiče pojačanja, tu je naš povratnik Filip Dejanović iz Turopoljca, sigurno najjače pojačanje do sada, zatim Stjepan Cavrić iz Bune te Ivan Ilijević iz Bana Jelačića. Uz njih tu je i Nikolas Culović, koji se vratio nakon ozljede, a važno je reći da će u skladu s mogućnostima, za nas igrati i iskusni Damir Milanović. Trenutno s nama treniraju Matej Skrbin i Nikola Lovrić koji igraju u Austriji. Kako je još uvijek prijelazni rok otvoren, velika je vjerojatnost da na Zvrnik sleti još poneko novo ime.”

25.07.2022. Polet Buševec, igrači na sastanku prije početka priprema. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Polet u novu sezonu kreće pun poleta i optimizma s nekoliko novih igrača, a mi im želimo ostvarenje planova na radost i veselje igrača, uprave i navijača Poleta.

Objava FOTO: Josip Rožić prozvao igrače Poleta na Zvrniku pojavila se prvi puta na V'Gradu.