Prijava

Vaša prijava

NK Meštrica organizira turnir za Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti

['jžnl', 'meštrica', 'nogomet']

Nogometni klub Meštrica iz Gornje Lomnice od ove sezone po prvi puta u povijesti igra u Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi, što su ostvarili uvjerljivim osvajanjem naslova prvaka u 1. ŽNL Istok prošle sezone.

Svakako jedan od najzaslužnijih za ovaj uspjeh je Matej Došen, predsjednik kluba koji je zajedno sa Mariom Skorinom brinuo o igračima u prošloj, ali isto tako i za narednu sezonu. Mario Skorin, iskusni veznjak, ujedno je i trener seniorske ekipe Meštrice.

U prijelaznom roku, koji još uvijek traje, Meštricu je napustio Bruno Augustić odabravši Ban Jelačić iz Vukovine kao svoj sljedeći klub, a do sada su došli Mateo Janječić i Noa Prosenjak (Gradići), Benjamin Pirša (Kupa) i Ivan Krpečanec (Lukavec). Još se pregovara s nekim igračima i u upravi se nadaju da će pojačanja biti još jer poučeni iskustvom drugih klubova, ne žele nepripremljeni ući u natjecanje u višem rangu.

 

Pripreme seniorske ekipe počele su 25. srpnja 2022. godine, a već prvi sljedeći vikend sudjelovali su na jakom turniru u organizaciji NK Dinama iz Odranskog Obreža. I osvojili turnir. A redom su pobjeđivali NK Omladinca (Odranski Strmec) 1:0, NK Malu Mlaku 2:1, NK Polet (Sv. Klara) 3:1 te u finalu NK Odru 2:1! Uz to je Ivan Mihalinčić bio najbolji vratar, a Krešimir Košutić najbolji igrač turnira. Čestitamo!

 

A za Dan pobjede i Dan domovinske zahvalnosti, NK Meštrica organizira turnir u Meštrici, a u petak su predviđeni susreti (a) Mraclin – Meštrica (10:00) i (b) Gradići – Odra (19:30), da bi u subotu u 16:30 Lukavec igrao protiv pobjednika susreta (b), a u 18:00 sati Dinamo iz Odranskog Obreža dočekao pobjednika susreta (a). Finale turnira predviđeno je u 19:30 sati.

Iz NK Meštrice su iskoristili priliku i pozvali sve koji nisu na moru a vole amaterski turopoljski nogomet da dođu i uživaju u nogometnim utakmicama turopoljskih klubova, članova Jedinstvene županijske, 4. NL Središte Zagreb i 3. NL Centar. A kad su takvi nogometni susreti u pitanju, dobra hrana i piće su neizostavni dio. Kako kažu u Meštrici – svi ste pozvani!

Objava NK Meštrica organizira turnir za Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti pojavila se prvi puta na V'Gradu.