Prijava

Vaša prijava

Judo klub osoba s invaliditetom ‘Fuji’ danas slavi velikih deset!

['fuji', 'judo', 'Judo klub osoba s invaliditetom Fuji']

Velikogorički Judo klub osoba s invaliditetom ‘Fuji’ s današnjim danom slavi deset godina otkako je osnovan u Velikoj Gorici, a tada je ujedno postao i prvi takav klub u Hrvatskoj! Krenuli su polako i skromno, ali s jednim velikim ciljem- uključiti što veći broj djece s mentalnim i tjelesnim teškoćama u rad kluba te im time obogatiti život i pružiti šansu za kvalitetniju budućnost.

Facebook Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

-Krenuli smo tiho i polako ali s velikom sigurnošću da smo započeli s jednom velikom i prekrasnom pričom. Počeci kao počeci, sumnjičavi pogledi, lijepi i manje lijepi komentari ali i velika podrška naših najbližih doveli su do toga da nitko od nas ne posumnja u krajnji ishod našeg novog životnog puta. Iako, najveću potvrdu, od prvog dana, daju nam naši judaši. Svatko od njih je na početku svojeg života dobio karte koje nije birao, a te karte najviše su utjecale na njih i njihove obitelji, poručuju iz kluba putem svojih društvenih mreža.

Facebook Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

Neposredni, iskreni, prepuni ljubavi, neobično zanimljivi, zahvalni, zabavni, veseli, tako opisuju svoje judaše, dok bismo mi još nadodali da su iznimno hrabri, uporni i nevjerojatno uspješni! Naravno, sve to bilo bi teže bez podrške roditelja mladih judaša, a kako poručuju iz kluba, to nisu roditelji, to je vojska ratnika koji su spremni za najteže izazove i upravo su oni ti koji su klubu pružili najveći vjetar u leđa jer su vjerovali u njegovu uspješnost.

Facebook Judo klub osoba s invaliditetom Fuj

-Gdje ćemo biti za deset godina? Prije svega, nadamo se u svojoj dvorani s još više članova jer u ovom trenutku imamo preko 50 njih na listi čekanja. Ideja, planova i projekata imamo za nekoliko života. Ono u što smo sigurni jest da ćemo i idućih deset godina davati svoj maksimum konzistentno i uporno. Hvala od srca svima koji su nam do sada pomogli na bilo koji način; svojim angažmanom, savjetima, financijskoj pomoći… nećemo poimence jer vas je zaista puno. Pomažući nama pomažete onima koji zaslužuju najbolji mogući tretman u životu, našim članovima, dodaju iz kluba, a mi im od srce čestitamo velikih deset godina postojanja!

🙂

Objava Judo klub osoba s invaliditetom ‘Fuji’ danas slavi velikih deset! pojavila se prvi puta na V'Gradu.