Prijava

Vaša prijava

Vozač (53) vozio sa 2,15 promila u krvi, policija ga zaustavila u Poštanskoj ulici

[]

Tijekom vikenda, od 5. do 8. kolovoza, gorička policija ponovno je pojačano nadzirala promet na goričkim prometnicama u sklopu preventivno-represivne akcije „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“.

Time je utvrđeno sveukupno 18 ciljanih prekršaja, od kojih je najviše njih (ukupno devet), kao i svakog vikenda posljednjih nekoliko tjedana, bilo zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Od ostalih prekršaja policija je zabilježila sljedeće:

  • šest prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola
  • dva prekršaja prekoračenje brzine kretanja vozilom
  • jedan prekršaj upravljanja vozilom pod zabranom

Također je utvrđeno šest ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 24 prometna prekršaja, kao i četiri prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Najveća koncentracija alkohola zabilježena je kod 53-godišnjeg vozača koji je zaustavljen jučer u Poštanskoj ulici.

-U nedjelju, 7. kolovoza, u 23,15 sati, muškarac starosti 53 godine, upravljao je osobnim automobilom Poštanskom ulicom u Velikoj Gorici. Nadzorom kod kbr.15 utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 2,15 g/kg, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg. Isti je smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva i podnijet je Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, navode iz policije.

 

 

Objava Vozač (53) vozio sa 2,15 promila u krvi, policija ga zaustavila u Poštanskoj ulici pojavila se prvi puta na V'Gradu.