Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica uveličala sjećanje na Mladena Bedekovića

['hnk gorica', 'memorijalna utakmica', 'mladost', 'nogomet', 'obrezina']

Kako nam je javio tajnik NK Mladosti iz Obrezine, Saša Kunić, nogometni klub Mladost iz Obrezine u nedjelju je organizirao memorijalnu utakmicu u čast poginulog Mladena Bedekovića, hrvatskog branitelja, ali i nekadašnjeg igrača Mladosti iz Obrezine. Mladen je bio nezamjenjivi igrač Mladosti već sa nepunih 18 godina, sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća. Početkom rata priključio se 153. velikogoričkoj brigadi Hrvatske vojske, a 1993. godine položio je svoj život u obrani domovine.

Članovi NK Mladosti u nedjelju ujutro položili su vijenac na njegov grob, a poslijepodne organizirana je i memorijalna utakmica na igralištu Mladosti koju su uveličali juniori turopoljskog prvoligaša, HNK Gorice.

Pred stotinjak gledatelja odigrana je zanimljiva utakmica između kombinirane momčadi domaćina i juniora HNK Gorica. Zanimljivo prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, da bi domaća ekipa „kapitulirala“ tek nakon 60 minuta igre kada je trener gostiju promijenio svih 11 igrača. Mlada i odmorna postava Gorice zasluženo je pobijedila 4:0.

Utakmicu je vrlo dobro sudio mladi talentirani sudac Patrik Deverić.

NK Mladost – HNK Gorica (juniori) 0:4 (0:0)

Obrezina, igralište NK Mladosti. Gledatelja oko 100. Sudac: Patrik Deverić (Velika Gorica).

Strijelci: 0:1 – Ščrbak (62), 0:2 – Vrdoljak (70), 0:3 – Leshchynskyi (73), 0:4 – Kupsjak (76).

MLADOST: Bedjić, Martinić, Kos, Bubalo, Šorša, M. Ivančić, J. Tadić, Grdić, Crepulja, Šalković, M. Tadić. (Još su igrali: Ćurić, Trupčević, Matić, Treščec.)

Trener: Romano Župetić.

HNK GORICA: Cundeković, Jovičić, Grgić, Kaurić, Kostelac, Crnković, Chicola, Barac, Krilić, Pavlović. (Još su igrali: Paradžik, Ščrbak, Vrdoljak, Leshchynskyi, Kupsjak, Brlek).

Trener: Mensur Mujdža.

Tekst i foto: Saša Kunić, tajnik NK Mladost Obrezina

Objava HNK Gorica uveličala sjećanje na Mladena Bedekovića pojavila se prvi puta na V'Gradu.