Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kuče novi/stari prvak MNL Turopolja i Posavine

['Kuče', 'mali nogomet', 'mnl tip', 'novo čiće']

Igralište nogometnog kluba Dinamo Hidrel u Novom Čiču bilo je pripremljeno za odlično domaćinstvo zadnjeg kola malonogometne lige Turopolja i Posavine, odigrane su sve utakmice, vodeći trojac je ostvario pobjede i zadržao odnosno na kraju i osvojio mjesta koja je imao prije zadnjeg kola. Ponuda osvježavajućih napitaka i dobrih zalogaja bila je dobro organizirana.

Zadnje kolo otvorio je domaćin protiv posljednjeplasiranog Rakitovca i zabilježio pobjedu, da bi kasnije igrali Veleševec protiv vodećeg Kuča. Kuče kompletno, željno pobjede i odigrali su zrelu utakmicu u kojoj nije bilo nikakve neizvjesnosti oko pobjednika. Strijelci su bili Čunčić 2, Hajduk, Lučić i Milatović. Pitanje prvaka riješeno je u drugom susretu dana, Kučani su obukli pripremljene majice s natpisom “Prvaci 2022” što govori da su bili sigurni u svoju pobjedu.

U sljedećem susretu Čička Lazina je pobijedila Drnek 3:2 i osigurala 4. mjesto. Ribnica je pobijedila Bukevje, a Gornje Podotočje otpratilo je Okuje s prvenstva sa 6 pogodaka u mreži, bilo je konačnih 6:2. U na momente nervoznoj utakmici, Ćosić je dao 5 pogodaka, a Harambašić (na slici ispod) jednog što ga je učvrstilo na prvom mjestu ljestvice strijelaca sa 21 pogotkom.

Vukovina je u utakmici bez imperativa pobijedila nekompletno Turopolje sa 3:0 i potvrdila drugo mjesto, dok su natjecanje u ovogodišnjoj ligi zaključili Mraclin i Jagodno, a Mraclin je na kraju pobijedio 3:2.

Konačni poredak MNL Turopolja i Posavine 2022.:

  1. Kuče 38, 2. Vukovina 37, 3. Gornje Podotočje 33, 4. Čička Lazina 27, 5. Novo Čiče 27, 6. Mraclin 26, 7. Ribnica 19, 8. Drnek 18, 9. Jagodno 17, 10. Čička Poljana 16, 11. Okuje 15, 12. Turopolje 12, 13. Bukevje 9, 14. Veleševec 7, 15. Rakitovec 5.

Glazbeni sastav “Zakon šutnje” već je naveliko razbijao šutnju i tišinu na improviziranoj bini, a vrsni pucači penala borili su se za sanduk piva, što je proglašenje pobjednika i podjelu pehara i nagrada malo pomaklo u noć, ali to nitko nije uzeo za zlo.

Ovogodišnji “alfa i omega” lige, Tihomir Čunčić, koji je uz vođenje lige i suđenje velikog broja utakmica na kraju bio i moderator i voditelj podjele nagrada, zahvalio se najprije svim ekipama na ovogodišnjem natjecanju, zatim svim sponzorima (Grad Velika Gorica, Općina Orle, Gorenc transporti, Cvjećarnica Anamarija, Staklo Matić, Matić Plus, KNB benzinska postaja), sucima koji su sudili utakmice te predstavnicima medija, da bi pozvao Ivana Kosa ispred cvjećarnice Anamarija da podijeli nagrade za najboljeg strijelca, vratara i igrača, kao i za ostale igrače koji čine “Dream-team”, odnosno najbolju postavu prvenstva. Zamjenik gradonačelnika Velike Gorice, Neven Karas, podijelio je ostale nagrade ekipama, nakon čega se fešta u dobrom raspoloženju nastavila do duboko u noć.

Poredak MNL Turopolja i Posavine:

1. mjesto: KUČE

2. mjesto: VUKOVINA

3. mjesto: GORNJE PODOTOČJE

Najbolji igrač: MISLAV ČUNČIĆ (Kuče)

Najbolji strijelac: FILIP HARAMBAŠIĆ (Gornje Podotočje)

Najbolji vratar: LOVRO KARAULA (Vukovina)

Najbolja postava: Lovro Karaula (Vukovina), Mislav Čunčić (Kuče), Filip Harambašić (G. Podotočje), Petar Milatović (Kuče), Fran Milatović (G. Podotočje), Jurica Brdek (Č. Lazina).

Fair play ekipa: ČIČKA LAZINA

Najbolji domaćin: OKUJE

Najbolji gost: ČIČKA POLJANA

Objava FOTO: Kuče novi/stari prvak MNL Turopolja i Posavine pojavila se prvi puta na V'Gradu.