Prijava

Vaša prijava

U Vukovini zaustavljen vikend rekorder, policija izmjerila visoku koncentraciju alkohola u krvi

['policija', 'pp velika gorica']

Tijekom vikenda, od 12. do 15. kolovoza, policija je provela akciju „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“ prilikom koje je na području našeg grada ustvrdila 13 ciljanih prekršaja te četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Najviše prekršaja (4) bilo je zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, a potom zbog vožnje pod utjecajem alkohola (3), te po dva zbog prekoračenje brzine kretanja vozilom, upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i prekršaja isteka valjanosti prometne dozvole.

Također je utvrđeno šest ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 19 prometna prekršaja, a najveća koncetracija alkohola izmjerena je kod 33-godišnjaka u Vukovini, dan uoči proslave Velike Gospe.

-U ponedjeljak, 15. kolovoza, u 02,07 sati, muškarac starosti 33 godine, upravljao je osobnim automobilom ulicom Stara cesta u Vukovini. Nadzorom kod kbr.11 utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,10 g/kg, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg. Istom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je iz prometa i izdan mu je Obavezni Prekršajni nalog. Nije bilo privedenih osoba ni zadržanih zbog alkohola, dodaju iz policije.

 

Objava U Vukovini zaustavljen vikend rekorder, policija izmjerila visoku koncentraciju alkohola u krvi pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Nestala Anica Brajković iz Laza

Gastro Turopolja 2022.