Prijava

Vaša prijava

Preminuo je Mislav Bago, višestruko nagrađivani novinar, koji je bio i naš sugrađanin

['msilav bago']

Novinar i voditelj Mislav Bago umro je jutros u svojem stanu u Martićevoj ulici, potvrdili su s Nove TV čiji je bio dugogodišnji novinar, a okolnosti iznenadne smrti još uvijek se utvrđuju.

Višestruko nagrađivani novinar, reporter i politički komentator, Mislav Bago, rođen je 1973. godine u Zagrebu, ali osnovnu školu pohađao je u našem gradu, Velikoj Gorici, nakon čega obrazovanje nastavlja u gimnaziji u Zagrebu.

Počeo je kao novinar/istraživač na HRT-u u redakciji TV Parlamenta. Godinu poslije radi i priloge za redakcije informativnog programa i religijskog programa. Istodobno prati stranački život i Hrvatski sabor. Specijalizirao se u unutarnjoj politici za rad Vlade i Hrvatskog Sabora.

Dobitnik je niza nagrada za svoj rad. Nagradu Marija Jurić Zagorka HND-a dobio je 1998. za najbolju reportažu te 2003. i 2006. za najbolji intervju, nagradu Novinar godine 2006. za seriju intervjua s bivšim premijerima Ivom Sanaderom i Ivicom Račanom.

Od poznatog novinara opraštaju se brojne poznate ličnosti i političari.

Objava Preminuo je Mislav Bago, višestruko nagrađivani novinar, koji je bio i naš sugrađanin pojavila se prvi puta na V'Gradu.