Prijava

Vaša prijava

NK Ban Jelačić iz Vukovine novi član 4. NL, NK Kupa ostaje u JŽNL

['4. NL', 'ban jelačić', 'jžnl', 'kupa', 'nogomet', 'Pokupsko', 'Vukovina']

Nakon što je jučer NK Sava Strmec kvalifikacijskoj utakmici protiv NK Brezovice izborila nastup u 3. NL Centar, otvorilo se mjesto u 4. NL Središte Zagreb skupina B. Proteklih dana kružile su svakakve priče o tome hoće li se igrati kvalifikacije, tko će ih igrati i kada, a jedini konstantni klub koji se spominjao bio je NK Ban Jelačić iz Vukovine, drugoplasirani klub na kraju prvenstva u JŽNL prošle sezone.

Danas smo dobili vijest da upravo Ban Jelačić ide direktno u 4. NL Središte Zagreb skupina B, jer su klub(ovi) s područja NS SMŽ odustali od kvalifikacija. Vijest mi je prenio Stefan Rajić, trener novog četvrtoligaša iz Vukovine, a kasnije u razgovoru potvrdio i Dalibor Meić iz NS ZŽ.

Također je potvrđeno i da NK Kupa, posljednjeplasirana ekipa JŽNL prošle sezone, ostaje član JŽNL, čime su konačno kompletirani sastavi amaterskih liga.

Plasmanom Bana Jelačića u 4. NL u ligi ćemo imati 3 kluba, Mraclin, Gradiće i Jelačić, dok će u JŽNL i dalje ostati 7 klubova s područja Velike Gorice (Lomnica, Polet, Klas, Turopoljac, Mladost, Meštrica i Kupa).

Čestitamo NK Ban Jelačić iz Vukovine na plasmanu u 4. NL Središte Zagreb skupina B, kao i NK Kupi na ostanku u JŽNL.

Objava NK Ban Jelačić iz Vukovine novi član 4. NL, NK Kupa ostaje u JŽNL pojavila se prvi puta na V'Gradu.