Prijava

Vaša prijava

Žlicu u zube, vreću na noge! Sutra na zabavan način obilježavamo Dan Kobilića

['dan kobilića', 'kobilić', 'mjesni odbor kobilić', 'stare seoske igre']

Kobilić sutra, 21. kolovoza, obilježava svoj dan na već tradicionalan i zabavan način uz stare seoske igre! U organizaciji Grada, Vijeća Mjesnog odbora, NK-a Vatrogasac, udruga umirovljenika i DVD-a Kobilić, sutra će se u Kobiliću dobro zabavljati, fino jesti, dugo i kvalitetno družiti, a oni koji budu najbolji u zanimljivim igrama koje se pripremaju, dobit će i nagrade!

Foto MO Kobilić

Početak manifestacije bit će u 10 sati na terenu NK Vatrogasac, a ako se do sada niste prijavili za sudjelovanje u igrama, ne brinite, jer to još uvijek možete učiniti! Prijaviti se možete još sutra, netom prije početka događaja, a sudjelovati mogu i velike i male nogice i rukice.

Potezanje užeta, skakanje u vreći, vožnja tački, bacanje kamena, trka parova, pretakalo… sve su to neki od izazova koji vas sutra očekuju te uz koje ćete se, sigurni smo, jako dobro zabaviti i nasmijati.

Organizatori ističu da se ekipe mogu sastojati od maksimalno pet članova, bilo muških ili ženskih, a osim dobre volje i vedrog duha, ništa drugo ne morate ponijeti! Čak ni kondiciju! 

🙂

Objava Žlicu u zube, vreću na noge! Sutra na zabavan način obilježavamo Dan Kobilića pojavila se prvi puta na V'Gradu.