Prijava

Vaša prijava

Okušajte se! Velikogorički yoga studio organizira tjedan besplatne yoge

['esplatna yoga', 'yoga', 'yoga studio']

Jeste li do sada razmišljali o tome da se okušate u yogi, ali niste bili dovoljno sigurni u sebe, preskupo vam je ili niste dovoljno odlučni? Možda vas Tjedan otvorenih vrata koji priprema Yoga studio VG potakne da isprobate svoje vještine i uživate u čarima yoge.

Besplatni sati yoge počinju već u ponedjeljak, 5. rujna, a trajat će do nedjelje, 11. rujna, i prilagođeni su početnicima, stoga, ukoliko niste u kondiciji ili dovoljno ‘gipki’, neće biti nikakvih problema.

Polaznici se mogu prijaviti na dva besplatna sata, a na satu će imati priliku u praksi iskusiti kako izgleda vježbanje s licenciranim učiteljem yoge/kineziterapije/rehabilitacije, upoznati prostor studija, za koji mnogi kažu da je jedan od najljepših prostora za vježbanje u gradu, osjetiti dobrobiti vježbanja na sebi, ali isto tako pitati što je potrebno znati u vezi programa i vježbanja.

Više o programu, kao i raspored besplatnih sati, pogledajte ovdje, a svoj termin rezervirajte na sljedeća tri načina:

  • privatnom poruku na našoj Facebook stranici
  • e-mail yoga.velika.gorica@gmail.com
  • tel. 0955768116

Isto tako, ljubazno se mole svi polaznici, ukoliko ne mogu doći na zakazani termin, da se na vrijeme jave kako bi se termin oslobodio za druge polaznike.

-U zdravom tijelu zdrav duh! Dajte si priliku da probate nešto novo ove jeseni, možda se zaljubite, poručuje vam ekipa iz velikogoričkoj studija, s čijom vlasnicom i osnivačicom smo, o dobrobitima yoge, razgovarali u jednoj od naših emisija.

🙂

 

 

Objava Okušajte se! Velikogorički yoga studio organizira tjedan besplatne yoge pojavila se prvi puta na V'Gradu.