Prijava

Vaša prijava

Sretno prvašići! U školske klupe danas sjeda 595 novih školaraca

['prvašići', 'prvi dan škole', 'škola']

Nakon ljetnih praznika, učenici se vraćaju u školske klupe i započinju novu školsku godinu. Uz učenike koji su već upoznati s time kako izgleda prvi dan škole i koliko moraju biti oprezni na putu do škole, danas u školske klupe sjeda i 595 prvašića!

Kako nam je rekao gradonačelnik, sveukupno je sada u osnovnim školama oko 5600 učenika koje će na školskim klupama dočekati udžbenici, radni materijal te kvalitetan i zanimljiv program kako bi se prvi dan škole učinio posebnim.

Tri goričke škole, OŠ Jurja Habdelića, OŠ Eugena Kvaternika te OŠ Nikole Hribara dobile su brojne inovacije čime je njihov standard podignut na višu razinu, a boravak u školi učenicima učinjen ugodnijim i kvalitetnijim.

MUP

Oprezno u prometu!

Povodom prvog tjedna nove školske godine, na pojačan oprez mole se i svi sudionici u prometu, s posebnim naglaskom na vozače. Brojni učenici u školu odlaze pješice, stoga se mole vozači na poseban oprez, a posebice na pješačkim prijelazima u blizini škola. Na ulicama danas dežuraju članovi vatrogasnih društava i policija, sve s ciljem povećanja zaštite pješaka i prvašića na prvi dan škole. Tijekom cijelog tjedna na ključnim punktevima bit će prometni redari koji će paziti na promet i usmjeravati učenike na siguran prelazak preko ceste. Poštujte znakove i vozite polako!

Objava Sretno prvašići! U školske klupe danas sjeda 595 novih školaraca pojavila se prvi puta na V'Gradu.