Prijava

Vaša prijava

Osvrt na odigrano 3. kolo JŽNL

['jžnl', 'nogomet']

Prošle nedjelje, 04. rujna odigrano je 3. kolo Jedinstvene županijske nogometne lige, 6. ranga natjecanja u hrvatskom nogometu u kojem se natječe 7 klubova sa šireg velikogoričkog područja. Nakon odigrana 3 kola, Lomnica je osvojila maksimalan broj bodova, slijede Polet i Mladost sa po 6, Turopoljac sa 4, Meštrica sa 3 te Kupa i Klas sa po jednim bodom. A kako je bilo na terenima diljem županije:

U nedjeljnoj matineji nedaleko graničnog prijelaza u Bregani, igrači Meštrice odigrali su dobru utakmicu i pobijedili domaćina s visokih 4:1. Pavao Galović, vrhunski realizator s malonogometnih terena Breške lige, počeo je zabijati mreže i u velikom nogometu, pa je postigao dva pogotka na ovoj utakmici, a po jedan su dali Hrvoje Bartolović i Košutić.

Turopoljski derbi odigran je na Makuni, u Donjoj Lomnici gdje su Boemi dočekali dečke iz Mičevca. Vodstvo od 2:0 uz dva pogotka Kristiana Arbanasa uz nekoliko promašenih prilika domaćina, iskusni gosti koriste i izjednačuju rezultat na 2:2 pogodima Vidakovića i Marđetka, da bi na kraju svjetlo Mičevčanima ugasio jedan od Begova u ekipi Boema, Leon, pogotkom u sučevoj nadoknadi vremena. Slavlje na Makuni moglo je početi, maksimalan broj osvojenih bodova dobar su razlog za feštu.

Mladost iz Obrezine gostovala je u Pokupskom kod Kupe, a utakmica je bila najefikasnija utakmica kola, sa čak 10 postignutih pogodaka. Konačni rezultat bio je 6:4 za goste iz Obrezine, a strijelci za domaće bili su Ivan Belečić dva puta, Tihomir Sečenj i Robert Bašić, dok su za Žute pogađali Marko Šorša, Domagoj Bedeković, Noa Šalković, Crepulja Alen i Marijo Tadić dva puta.

Polet je gostovao u Klokočevcu i dugo vremena bilo je bez pogodaka, sve do 86. minute kada su doomaći skrivili kazneni udarac kojeg Mario Stuparić pretvara u pogodak vrijedan 3 nova boda na kontu Cipeka.

U Kučama se lakše diše, nova uglavnom mlada ekipa došla je do pobjede i prvi trobod u ovoj sezoni. A u Knejama je gostovala ekipa Zrinskog iz Farkaševca. Konačnih 3:0 uz pogotke Sarafa, Sudeca i Hadžiabdića, a više o utakmici možete pročitati u izvještaju od jučer.

Kompletne rezultate 3. kola kao i tablicu možete vidjeti u nastavku objave.

Prvenstvo JŽNL nastavlja se odigravanjem utakmica 4. kola sljedećeg vikenda.

Objava Osvrt na odigrano 3. kolo JŽNL pojavila se prvi puta na V'Gradu.