Prijava

Vaša prijava

Velikogorički vatrogasci na prometnicama čuvaju školarce već 11. godinu zaredom

['školarci prvašići', 'vatrogasci']

DVD Turopolje podijelio je jednu zanimljivu informaciju kako bi podsjetio na važnost vatrogasaca kada je sigurnost u pitanju, ali i podsjetio kako je velika odgovornost i na svima nama.
Naši velikogorički vatrogasci, na području našeg grada, tijekom prvog tjedna škole na prometnicama, odnosno frekventnim i opasnim raskrižjima, čuvaju naše školarce još od 2011. godine kada je ova praksa uvedena kao redovna i učestala.
-Neprekidno od 2011. godine, čuvamo naše školarce na frekventnim i opasnim raskrižjima, tijekom prvog tjedna škole. Tako je bilo i ovaj tjedan. Vatrogasna zajednica Grada Velika Gorica, vjerojatno je jedina u Hrvatskoj, ali i u svijetu sa takvom vrstom aktivnosti, poručuju vatrogasci.
Tim povodom, Dobrovoljno vatrogasno društvo Turopolje poželjelo je svim školarcima puno sreće u narednim školskim danima, a vozače su pozvali da se i dalje pridržavaju prometnih znakova i vode računa o sigurnosti pješaka!

Podsjetimo, ovaj tjedan na prometnicama su bili i brojni drugi vatrogasci, kojima su svi neizmjerno zahvalni!

Objava Velikogorički vatrogasci na prometnicama čuvaju školarce već 11. godinu zaredom pojavila se prvi puta na V'Gradu.