Prijava

Vaša prijava

Poznaješ radoholičara koji odbija svaki poziv na cugu? Onda imaš kandidata za vrijednu nagradu!

['mali svjetionik', 'nagrada', 'veliki ljudi']

Imaš tog jednog kolegu ili kolegicu koji uporno odbija uključiti se u društveni život jer uvijek ima nešto “pametnije” za raditi. Koliko puta ti je palo na pamet “taj čovjek previše radi”? Ako se to dogodilo barem jednom, tvojem radoholičaru sada stiže prilika da osvoji 100 tisuća kuna! ‘Caka’ je u tome da se ne može prijaviti sam, već to moraš učiniti ti… Ali gledaj to ovako, ako osvoji nagradu, možeš ga ucjenjivati da ti proslijedi koju pinkicu!

🙂

Već petu godinu za redom održava se izbor najboljeg radnika u Hrvatskoj u sklopu projekta Mali svjetionik. Prijave za Naj radnika Hrvatske otvorene su od 5.9. do 26.9., a kao i prethodnih godina, cilj je podijeliti 3 nagrade za troje izuzetnih radnika: 100.000 za prvo, 10.000 za drugo te 5.000 kuna za treće mjesto.

Na fotki su prošlogodišnji finalisti

Prijave mogu predati svi oni koji u svojoj okolini vide jednu ili više osoba kao radnike koji trudom, radom i velikim srcem čine svoju zajednicu boljim mjestom i zaslužuju danjihova priča bude ispričana. Organizatori ističu kako je ideja od samog početka zapravo promicati optimizam u Hrvatskoj i istaknuti one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu u sadašnjost i budućnost poštenog rada. Glasanje za top 10 finalista će se ove godine odviti u periodu od 28.10. do 11.11. kada će biti i svečano proglašenje onih najboljih.

„Kao što u pomorstvu svjetionik osigurava sigurnu plovidbu, tako i u svakodnevnom životu treba biti čovjek koji kroz male stvari bude drugima jedan putokaz i svjetlo.“ – rekao je prilikom predstavljanja u finalu pobjednik Malog svjetionika 2021. godine, Zlatko Pisac, djelatnik Lučke kapetanije Split koji je osvojio čak 3.131 glas i odnio kući 100.000 kuna. Zlatko je napravio svoj Split ponosnim gradom, a Kapetaniju ponosnim poslodavcem. Za prijave i glasanje su se na noge podigli brojni kolege kako bi prikupili što veći broj za kolegu za kojeg su imali same riječi hvale. U brojnim prijava za Zlatka isticalo se kako je on – čovjek iznimka u slici prosječnog zaposlenika u javnim institucijama i kako pomorci više ne idu “na Kapetaniju” nego ”do Zlatka”. 

GLS, Saša Cetković (prošlogodišnji dobitnik)

Od 2018. godine projekt Mali svjetionik ispričao je priče čak 45 radnika koji su svojim radom nadahnuli druge iz svoje okoline, a ukupno je zaprimljeno preko 1.500 prijava i gotovo 40.000 glasova iz cijele Hrvatske.

Pala vam je napamet vaša posebna, susretljiva, marljiva i osoba vrijedna titule Najboljeg radnika Hrvatske? Prijavite je na stranici Malog svjetionika: https://www.malisvjetionik.hr/.

 

Objava Poznaješ radoholičara koji odbija svaki poziv na cugu? Onda imaš kandidata za vrijednu nagradu! pojavila se prvi puta na V'Gradu.