Prijava

Vaša prijava

DVD Mraclin u nove radne pobjede ide s obnovljenom i kvalitetnom “garderobom”

['dvd', 'dvd mraclin', 'mraclin', 'oprema', 'vatrogasci', 'vatrogasna oprema']

Vatrogasci iz DVD-a Mraclin jutros su se ‘pohvalili’ lijepim vijestima o ‘pojačanoj’ i obnovljenoj opremi. Opremu su, kako navode, kupili od dodijeljenih bespovratnih sredstava za Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva, nastalih nakon serije potresa od kraja 2020. godine.

DVD Mraclin

-U svibnju su čelnici našeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva, predsjednik Božidar Galeković i zapovjednik Zlatko Matanović, u Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske potpisali ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva, nastalih nakon serije potresa od kraja 2020. godine, navode vatrogasci.

DVD Mraclin

Vatrogasci sada sa zadovoljstvom javljaju kako je realizacijom ugovora kupljena oprema koja će biti od velikog značaja za mještane Mraclina i okolice.

DVD Mraclin

Naime, sredstva u iznosu oko 240 tisuća kuna u potpunosti su iskorištena za nabavu nove vatrogasne opreme i zamjenu uništene, oštećene ili rashodovane.

DVD Mraclin

-Dobrodošlo osvježenje u “garderobi” našeg DVD-a, poručuju zadovoljni vatrogasci kojima želimo puno sreće u daljnjem radu te da oprema što bolje posluži svrsi!

DVD Mraclin

Objava DVD Mraclin u nove radne pobjede ide s obnovljenom i kvalitetnom “garderobom” pojavila se prvi puta na V'Gradu.