Prijava

Vaša prijava

FOTO Tek je polovica rujna, a iza DVD-a Ribnica brojne aktivnosti i postignuća!

['aktivnosti', 'dvd', 'dvd ribnica', 'natjecanja', 'vatrogasci']

Olimpijci iz DVD-a Ribnica obavijestili su o svojim aktivnostima u rujnu. Iako rujan nije ni približno kraju, iza njih je već puno riješenih obaveza i ostvarenih odličnih rezultata.

DVD Ribnica

Za svaku pohvalu je postignuće ekipe ženske djece koja je u subotu, 3. rujna, na 6. Kupu Tomislav Hrkovac u organizaciji DVD-a Mraclin osvojila 2. mjesto. No, ostatak ekipe nije odmarao jer istog dana članovi DVD-a Ribnica sudjeluju u 31. Zavjetnom hodočašću u Mariju Bistricu. Na predivno zahvalno putovanje dugo oko 42 kilometra, od Velike Gorice do Marije Bistrice, odvažilo se 15 članova društva.

DVD Ribnica

Nadalje, također u subotu, u popodnevnim satima, niže se ostatak postignuća jer Muška A ekipa, pojačana s par Olimpijki, sudjeluje na natjecanju u Trebovcu gdje osvaja 4.mjesto!

DVD Ribnica
Iza uspješnog vikenda, pred ekipu dolazi i uspješan tjedan jer od ponedjeljka, 5. rujna, pa sve do petka, 9. rujna, u sklopu pojačane sigurnosti na prometnicama povodom prvog tjedna nove školske godine, dežuraju na prometnicama i čuvaju školarce kod škole u Novom Čiču.
DVD Ribnica
Ovu nedjelju, 11. rujna, ekipe djece i muške mladeži sudjeluju na 12. Kupu Sv. Florijana i 1. Memorijala Dominik Srečić u organizaciji DVD Ostrna.
DVD Ribnica
-Ekipa ženske djece osvojila je 3. mjesto dok je kombinirana ekipa mladeži osvojila 8. mjesto
U popodnevnim satima sudjelujemo na svečanoj proslavi 110. obljetnice DVD Kurilovec, poručuje aktivna ekipa iz DVD-a Ribnica.

Objava FOTO Tek je polovica rujna, a iza DVD-a Ribnica brojne aktivnosti i postignuća! pojavila se prvi puta na V'Gradu.