Prijava

Vaša prijava

Pripremate najbolju kotlovinu? Pokažite kulinarsko umijeće na ovogodišnjem Gastro Turopolju!

['gastro turopolja', 'kotlovina', 'Natjecanje u izboru najbolje turopoljske kotlovine']

Nakon dvogodišnje pauze, na Gastro Turopolja vraća se dobro poznato Natjecanje u izboru najbolje turopoljske kotlovine kojim će brojni gurmani pokazati svoja kulinarska umijeća, ali pritom se i dobro zabaviti.

-U sklopu Nedjeljnog turopoljskog ručaka, koji će se ove godine održati 16. listopada na prostoru oko Muzeja Turopolja, svoje specijalitete će predstaviti lokalni ugostitelji, velikogoričke udruge, društva žena i učenici velikogoričkih srednjih škola, a velik broj dobrovoljnih vatrogasnih društava i udruga iz cijelog Turopolja sudjelovat će u tradicionalnom izboru u pripremi najbolje turopoljske kotlovine koje se nakon 2 godine pauze vraća na Gastro, poručuju iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice, a na njihovoj stranici možete preuzeti i potrebne prijavnice.

TZVG osigurava radni stol s klupom, kruh, plastične tanjure i pribor za jelo, kutiju za prikupljanje donacija te potrebnu dokumentaciju za inspekciju. A čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri.

Prijave se primaju do 23. rujna na e-mail tzvg@tzvg.hr ili osobno u ured Turističke zajednice grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 2.  Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 01 6221 666.

Svaka prijavljena grupa se obvezuje:

  • Ispuniti i predati prijavnicu na vrijeme
  • Grupa mora biti udruga građana
  • Osigurati kotao i svu potrebnu opremu za pripremanje Turopoljske kotlovine
  • Svinjsko meso i kobasice po svakoj prijavljenoj grupi za  najmanje 50 porcija
  • Povrće i začine za pripremu kotlovine
  • Poštovati pravila koja organizatori odrede
  • Prikupiti donaciju za kotlovinu – donacija ostaje Udruzi

 

 

 

 

 

 

Objava Pripremate najbolju kotlovinu? Pokažite kulinarsko umijeće na ovogodišnjem Gastro Turopolju! pojavila se prvi puta na V'Gradu.