Prijava

Vaša prijava

Osvrt na 3. i 4. NL: Kurilovec i Lukavec poraženi, Mraclin, Gradići i Jelačić pobijedili

['3. nl', '4. NL', 'Gradići', 'jelačić', 'kurilvoec', 'lukavec', 'mraclin', 'nogomet']

Prvenstvo u 3. NL Centar i 4. NL Središte Zagreb “B” nastavljeno je utakmicama u subotu i nedjelju. Kurilovec je u subotu gostovao u Vrapču, dok je Lukavec igrao u nedjelju jer igralište u Vrbovcu nije bilo spremno za utakmicu u subotu.

3. NL Centar

Kurilovec je u Vrapču odigrao solidnu utakmicu, ali na kraju od takvih ocjena nema puno koristi, jer je domaćin ipak došao do pobjede i do sva tri boda. Bio je to susret prvoplasiranog Vrapča i drugoplasiranog Kurilovca, u kojem je kako kažu, vezni red domaćih nadigrao gostujući, što se onda vidjelo i na rezultatu. Kod Kurilovca bolji od ostalih, prema pisanju medija bio je Crnov, a sigurno je nedostajao Matoš. Bilo kako bilo, Kurilovec je ostao u vrhu, a u srijedu dočekuje Vrbovec, koji se pobjedom protiv Lukavca bodovno izjednačio s Kurilovcem na 10 bodova.

KURILOVEC: Lalić, Grdenić, Završki, Kušec (od 46. Bakula), Šarić, Ćosić, Alili (od 79. Stojaković), Ivković (od 46. Saiti), Crnov (od 86. Kotrman), Pušić, Pezo (od 46. Houdek).

Trener: Senad Harambašić.

Lukavec je kako smo rekli u uvodu, umjesto u subotu igrao u nedjelju u Vrbovcu. Domaćin je na kraju pobijedio minimalno, ali dovoljno za nova tri boda. Utakmica je bila u egalu do 74. minute kada je Josip Colarić pronašao put do mreže vratara Lukavca, Anića. Tako je Lukavec ostao na 5 do sada osvojenih bodova, a u srijedu na Lukavello dolazi Lučko.

LUKAVEC: Anić, Marijan Grdenić, Ostojić, Žuljević (od 77. Banić), Krpan, Marko Grdenić (C) (od 77. Vidaković), Turkalj, Valentinčić (od 62. Kahlina), Cimeša, Sedlaček, Humeljak (od 69. Humeljak).

Trener: Slaven Batovanja

4. NL Središte Zagreb “B”

Turopoljski predstavnici u ovoj ligi imali su uspješan vikend. Mraclin i Gradići igrali su kod kuće, dok je Ban Jelačić gostovao u Laduču.

Ban Jelačić je nakon pobjede nad Tigrovima iz Svete Nedelje gostovao u Laduču, kod SU-LA. Izgleda da su Banovi uhvatili pobjednički ritam, pa su i u Laduču došli do pobjede. Kapetan Mateo Nikić kapetanski je doveo Banove u vodstvo u 24. minuti, da bi u drugom dijelu Josip Rovišan tu prednost i povećao pogotkom u 62. minuti, ali je svega dvije minute kasnije zatresao i mrežu svog vratara Markovića, koji je prije toga obranio kazneni udarac domaćem igraču. Sreća u nesreći je da taj autogol nije imao većih posljedica po Banove i da su kući došli s tri boda. Kako je rekao trener Rajić, Vukovinci su bili bolji za taj jedan pogodak. Čestitamo na pobjedi, a već u srijedu dočekuju TŠK 1932.

BAN JELAČIĆ: Marković, Rovišan, Maslač, Čumpek, Karaula, Smolković, Nikić (C), Landeka, Krasnić (od 87. Zagorec), Augustić (od 57. Memić), Miletić (od 33. Milatović).

Trener: Stefan Rajić

Strijelci: 0:1 – Nikić (24), 0:2 – Rovišan (62), 1:2 – Rovišan (64 – AG).

Mraclin je na Novoj grabi dočekao Topusko koje se “usudilo” povesti već u 9. minuti utakmice. No, pola sata nakon toga, Igor Hajduk, kapetan Mraclina uspio je anulirati gostujuću prednost, da bi Ivan Kos Čapa doveo domaćina u vodstvo odmah na početku drugog dijela, što je trasiralo put domaćinu prema pobjedi. Još dva pogotka Igora Hajduka za lakih 4:1, jedan gol od današnjeg trogola postignut je iz kaznenog udarca, a sve skupa dovelo je Mraclin u vrh tablice, na drugu poziciju bodovno izjednačen sa Gradićima i Naftašem koji su isto tako danas pobijedili svoje suparnike, dok bod prednosti ima Zelina. U sljedećem kolu Mraclin je kerestinečki gost, a domaćin im je TOP.

MRACLIN: Dražić, Debijađi, Domitrović, Krznarić, Đebro (od. 80. Koleš), Dandić, Klarić (od 70. Vidović), Jurić (od 70. Golić), Lučić (od 83. Cvetnić), Milatović (od 46. Kos), Hajduk (C) (od 83. Kapac).

Trener: Marijan Dužić
Strijelci: 0:1 – Gomaz (9), 1:1 – Hajduk (39), 2:1 – Kos (47), 3:1 – Hajduk (78), 4:1 – Hajduk (81 – KU).

Gradići su na svojoj Vulici dočekali Croatiu iz Hrastja, pozvali navijače na utakmicu s nadom da mogu do druge pozicije nakon ovoga kola. Doduše, o poziciji odlučuje razlika pogodaka, tako da su “tek” četvrti, ali s istim brojem bodova kao i drugi. A utakmica je riješena pogotkom iskusnog stopera Ivana Rajića u 67. minuti. Sljedeće kolo Gradići gostuju u Topuskom.

GRADIĆI: Beblek, Posavec, Rajić (C), Vojnić (od 46. Pralas), Cerovski, Božić, Hrženjak (od 46. Ćaćić), Sudar, Borovac, Abramović, Preradović.

Trener: Igor Čagalj

Strijelac: 1:0 – Rajić (67).

Sljedeće kolo u 3. NL Centar i 4. NL Središte Zagreb “B” igra se već u srijedu, 21. rujna 2022. godine.

 

Izvor tablica i rezultata: HRnogomet – mobilna aplikacija

Objava Osvrt na 3. i 4. NL: Kurilovec i Lukavec poraženi, Mraclin, Gradići i Jelačić pobijedili pojavila se prvi puta na V'Gradu.