Prijava

Vaša prijava

Domaća hrana i dobra rekreacija! Ovog vikenda Gastro-etno biciklijada u Novom Čiču

['biciklijada', 'gasto-etno biciklijada']

Ove nedjelje, 25. rujna, u Novo Čiče stiže Gastro-etno biciklijada koja će startati u 13 sati iz Etno naselja Novo Čiče. Staza je duga 24 kilometra, a vozi se kroz Novo Čiče, Lazinu Čičku, Črnkovec, Lekneno, Strmec Bukevski, Obed, Bukevje, Čret Posavski, Ribnicu, Jagodno, Novo Čiče te završava u Etno naselju.

Kako bi sudjelovali u zanimljivoj utrci, potrebno je uplatiti kotizaciju od 30,00 kuna, a organizatori su se pobrinuli i za hranu pa je tako svakom natjecatelju osiguran bon kojim može podići svoju porciju kuhanog domaćeg gulaša te sok ili vodu. Prijaviti se možete ovdje, a više informacija o samoj biciklijadi pogledajte u našem prethodnom članku.

Za one mlađe tu je poligon spretnosti i biciklistička alka

Ima tu mnogo toga zanimljivog i za one najmlađe! Za djecu od 6 do 12 godina bit će postavljen poligon spretnosti, a najbrži pojedinac osvaja bicikl! Po prvi puta u sklopu biciklijade bit će održana i biciklistička alka, sudjeluju stariji od 12 godina. Cilj je iskušati se kako pogoditi u sridu. Za ovu priliku sama alka stigla je iz Sinja!

 

 

Objava Domaća hrana i dobra rekreacija! Ovog vikenda Gastro-etno biciklijada u Novom Čiču pojavila se prvi puta na V'Gradu.