Prijava

Vaša prijava

Dvoje Velikogoričana odnijelo nagrade za najbolju fotografiju Zagrebačke županije!

['foto natječaj zgž', 'fotografija', 'fotografiranje', 'najbolje fotografije', 'zgž']

Završen je izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, „Photo Zagreb County“, a među pobjednicima su i naši Velikogoričani s područja Hruševca!

Lucija Kirschenheuter i Natalia Kuljovski pobjednice su fotografskog natječaja za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, „Photo Zagreb County“, koji je organizirala Turistička zajednica Zagrebačke županije, dok su drugo i treće mjesto odnijeli naši sugrađani.

Drugo mjesto osvojila je Nikolina Kuzmić iz Donjeg Hruševca te Ivan Brajković iz Gornjeg Hruševca. 

-Sretan sam i ponosan zbog nagrade jer jako volim slikanje i fotografije, ali za sada na amaterskoj bazi i u svrhu hobija, kazao nam je Ivan koji je osvojio treće mjesto s fotografijom u nastavku:

Ivan Brajković

Nagrade im je jutros u prostorijama Turističke zajednice uručila direktorica TZ-a Zagrebačke županije Ivana Alilović, a uz poklon bonove Designer Outleta Croatia, pobjednice su na dar dobile i statue akademskog kipara Mate Turića iz Vrbovca, poznatog i pod umjetničkim imenom Mata CROata.

Foto Zagrebačka županija

-Foto natječaj daje perspektivu turistički atraktivnih lokacija Zagrebačke županije iz oka posjetitelja što držimo vrlo važnim. Zanimljivo je vidjeti fotografije i osjetiti emociju koju prenose posjetitelji, rekla je direktorica TZ-a Zagrebačke županije Ivana Alilović dodavši da će nagrađene fotografije Turistička zajednica koristiti za promotivne materijale.

Foto Zagrebačka županija

-Najuspješnije fotografije birane su u dvije kategorije – prema glasovima na društvenim mrežama te prema izboru stručnog povjerenstva. Dobitnici nagrada prema glasovima na društvenim mrežama su Lucija Kirschenheuter (1. mjesto), Nikolina Kuzmić (2. mjesto) te Ivan Brajković (3. mjesto). Prema mišljenju stručnog povjerenstva dobitnici su Natalia Kuljovski (1. mjesto), Frane Medić (2. mjesto) i Ivan Kovačić (3. mjesto), objavljeno je na stranici Zagrebačke županije.

Foto Zagrebačka županija

Inače, natječaj, koji je drugu godinu zaredom organizirala Turistička zajednica Zagrebačke županije, bio je otvoren od 15. ožujka do 4. svibnja 2022. godine, a svoje fotografije krajolika i motiva Zagrebačke županije mogli su slati profesionalci i amateri.

Objava Dvoje Velikogoričana odnijelo nagrade za najbolju fotografiju Zagrebačke županije! pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Jaslice u Lukavcu dobile i vrtićku skupinu!