Prijava

Vaša prijava

Nakon duge dvije godine, vraćaju se Kosničke večeri!

['kosnica', 'kosničke večeri']

Udruga Turopoljska tradicija nakon duge dvije godine ponovno organizira Kosničke večeri! Ovu tradiciju započeli su još davne 2013. godine, a od tada se redovito organizirala, sve do dolaska pandemije koja je svima pokvarila planove. Ovogodišnje Kosničke večeri, osme po redu, održat će se u subotu, 245. rujna, s početkom u 18 sati.

-No ove godine epidemiološka situacija je bolja pa smo donijeli odluku da se ova manifestacija održi, izjavili su iz udruge.

Na ovogodišnjim Kosničkim večerima, koje će biti na nogometnom igralištu u Kosnici, nastupit će čak sedam kulturno umjetničkih društava, Kud Strmec, Kud Resnik, Kud Smilje, Kud Derventsko kolo, Ansambl Zlatne godine, muška pjevačka skupina Brđani te izvorna grupa Miris posavine.

-Osim kulturno umjetničkog programa za naše posjetitelje pripremili smo i zabavu uz Panamera Band te osvježavajuće napitke, a za najmlađe posjetitelje osigurali smo dječji park, poručuju iz udruge pozivajući sve zainteresirane, a posebice one koji vole folklor, dobru glazbu i zabavu, da im se pridruže na manifestaciji.

Pokrovitelj ove manifestacije je Grad Velika Gorica te Mjesni Odbor Kosnica kojima se od srca zahvaljujemo, poručili su iz udruge.

Objava Nakon duge dvije godine, vraćaju se Kosničke večeri! pojavila se prvi puta na V'Gradu.