Prijava

Vaša prijava

Za vikend vino, crni tartufi i film! Via Vino stiže u Lugarnicu Čardak

['lugarnica čardak', 'turistička zajednica zagrebačke županije', 'turopoljski lug', 'via vino']

Završetak VIA VINO festivala ovog vikenda stiže u naše krajeve, u predivan Turopoljski lug, gdje nas u subotu, 24. rujna, s početkom u 17:00 sati očekuje dobar film, još bolje vino te tartufi. Prijave su još uvijek otvorene, a svoje mjesto osigurati možete prijavom na mail info@zagrebcounty.hr.

Ne propustite priliku otkriti gastronomsko blago naših turopoljskih šuma, crni tartuf, u šumskom ambijentu skrivene Lugarnice Čardak. Uz projekciju filma „Još jedna runda” očekuju vas jela obogaćena plemenitim crnim tartufom te prigodni izbor vina zagrebačke županije.

Posljednji festivalski dan, donosi do sada najbogatiji program VIA VINA. Ako niste imali prilike sudjelovati u lovu na tartufe, nemojte propustiti ovu šumsku avanturu. Pridružit će nam se turopoljski tartufar sa psom, u pokaznoj potrazi za crnim tartufom.

Cjelokupan šumski doživljaj u Lugarnici Čardak upotpunit će gastronomska selekcija obogaćena crnim turopoljskim tartufom. Na jelovniku će se pronaći domaća turopoljska svinja, krema od buče, pesto od crnih tartufa i sjajna domaća pašta. Ne zaboravimo svježe pripremljen bakin kukuruzni kruh, sir s vrhnjem i nezaobilazne plate domaćih kobasica za tradicionalan, autentičan snack dok uživate u čaši vina i filmu.

Raznovrsna vinska ponuda uključuje pjenušce i spektakularna vina iz amfora obitelji Kolarić kao i omiljena, prirodna narančasta vina vinarije Jagunić. Posjetitelji će moći kušati lokalne ginove, obiteljskih destilerija Gavran i Brigljević.

Naplaćuje se samo konzumacija hrane i pića, a s obzirom na to da je broj mjesta ograničen, obavezna je rezervacija mjesta putem gore navedene e-mail adrese.

Objava Za vikend vino, crni tartufi i film! Via Vino stiže u Lugarnicu Čardak pojavila se prvi puta na V'Gradu.