Prijava

Vaša prijava

FOTO Nova Ulica Marije Jurić Zagorke, u blizini škole, dobila pješačku i biciklističku stazu

['Grad Velika Gorica', 'krešimir ačkar', 'nova ulica', 'prometnica']

Grad Velika Gorica nastavlja s podizanjem kvalitete komunalne infrastrukture. Ulica Marije Jurić Zagorke, nekadašnja Ulice Matije Gupca, po završetku radova zasjala je u punom sjaju. Investicijom vrijednom 2,6 milijuna kuna nova dionica dobila je podzemnu infrastrukturu te pješačku i biciklističku stazu.

Gradonačelnik Krešimir Ačkar obišao je radove na ulici Marije Jurić Zagorke, a dodao je kako je cilj spojiti ulicu s Ulicom Ljudevita Gaja.

-Nakon komunikacije koju poboljšavamo Kirinčićevom ulicom u suradnji s HAC-om u Kurilovcu, tako i ovdje poboljšavamo komunikaciju svih dijelova našeg grada. Ovo je samo jedna u nizu ulica u kojoj ćemo sukladno planovima i programima nastaviti s radovima, govori gradonačelnik.

Direktor VG Komunalca Jurica Mihalj pojasnio je kako je ulica bila u dužini od 255 metara te su radovi trajali oko 70 dana.

-Kao što vidite, postavljena je nova rasvjeta, 19 znakova vertikalne signalizacije, koji se upravo postavljaju. Imamo još par sitnica ovdje za napraviti, a otvorene su dvije rampe za nove stambene zgrade, a neke su ostavljene za buduće stvari i za povezivanje sa školom, pojašnjava Mihalj.

 

Objava FOTO Nova Ulica Marije Jurić Zagorke, u blizini škole, dobila pješačku i biciklističku stazu pojavila se prvi puta na V'Gradu.