Prijava

Vaša prijava

Uvjerila gospođu (84) da na računu posjeduje lažan novac kojeg mora predati policiji, ostala pokradena

['Krađa', 'policija', 'pp vg']

U utorak, 20. rujna, starija gospođa (84) s područja Velike Gorice postala je žrtva nevjerojatne telefonske prijevare. Nažalost, metode i načini kojima se služe prevaranti i nisu neka novost, ali nevjerojatno je to što na banalan način postajemo žrtve brojnih kaznenih djela.

Naime, gospođa, rođena 1938. godine, tog dana zaprimila je telefonski poziv putem kojeg je razgovarala s nepoznatom ženskom osobom koja ju je pritom uvjerila u to da je sav novac na njezinom tekućem računu lažan! 

Nepoznata počiniteljica tom je prilikom stariju gospođu uputila u njezinu matičnu banku kako bi novac podigla, a onda isti predala policijskom službeniku koji će ju čekati kod zgrade FINE u Velikoj Gorici.

-Starija gospođa je to sve i učinila, podignuvši sav novac i uručivši ga lažnom “policijskom službeniku” koji čak nije ni bio u uniformi niti je izgledao kao policajac. Time je ostala oštećena za nekoliko desetaka tisuća kuna, pojašnjavaju nam u policiji jutros i opet upozoravaju da starije osobe treba upoznati s učestalim kaznenim djelima koja se događaju.

 

 

Objava Uvjerila gospođu (84) da na računu posjeduje lažan novac kojeg mora predati policiji, ostala pokradena pojavila se prvi puta na V'Gradu.