Prijava

Vaša prijava

Sretno! Dragica Ceković iz Udruge žena Općine Kravarsko krenula u borbu s kilogramima

['Kravarsko', 'RTL', 'život na vagi']

Sinoć je počela još jedna sezona RTL-ove emisije Život na vagi, a ispred svojih malih ekrana imali smo priliku upoznati i našu sugrađanku Dragicu Ceković koja dolazi iz Kravarskog.

Vesela i šaljiva Velikogoričanka inače radi kao kuharica u osnovnoj školi i na čelu je Udruge žena Općine Kravarsko, a s početkom u emisiji imala je 123 kilograma.

Ponosna supruga, majka i baka kaže kako joj je rođenje unučadi obilježilo život, a sada je odlučna u tome da napravi nešto po pitanju svojih kilograma. „Odlučila sam se prijaviti u ‘Život na vagi’ kad sam primijetila da su mi kilogrami počeli smetati i zahvaljujem RTL-u što su me pozvali i dali mi priliku da si pružim šansu za bolji i dulji život“, kaže Dragica koja se zbog viška kilograma boji prerane smrti.

Facebook Dragica Ceković

-Uvijek sam bila bucmastija, ali to me nije sputavalo ili mi smetalo. Za vrijeme trudnoće, i prve i druge, počela sam se debljati i to je išlo sve dalje. Zatim, kuharica sam, malo i političarka, tako da se često nalazim u situacijama da me nude hranom i pićem. A i kad kuhate, morate sve probati, ne možete to nekome poslužiti jelo ako vi to niste prije probali“, iskrena je Dragica i dodaje kako je isprobavala razne dijete i neke proizvode za skidanje kilograma, ali kad god bi prestala  s tim, vratilo bi joj se gotovo dvostruko više, govori za RTL-ovu emisiju.

-Ni obitelj ni prijatelji nisu joj nikad govorili kako bi trebala smršavjeti, no sada su joj velika podrška pa Dragica misli kako joj to nisu ništa spominjali zato što su sigurno bili uvjereni da bi se naljutila na njih. „Najveća podrška za skidanje kilograma su mi moj muž, moja djeca i unučad. Muž mi je rekao da me podržava i da idem, ali uvjeren je kako neću uspjeti i da ću odustati. Poznaje me“, kroz smijeh kaže Dragica i naglašava kako će ih sve ugodno iznenaditi jer je sad odlučila sebe staviti na prvo mjesto, objavljeno je na stranici RTL-a. 

Objava Sretno! Dragica Ceković iz Udruge žena Općine Kravarsko krenula u borbu s kilogramima pojavila se prvi puta na V'Gradu.