Prijava

Vaša prijava

Bajkeri u pregačama i tradicionalne delicije! S humanitarnim ciljem, Buvljakuše i ove godine na Gastru

['Buvljakuše', 'gastro', 'gastro turopolja', 'hrana', 'jela', 'muzej turopolja']

Iako ni u kojem trenutku nisu ni stale, HU Buvljakuše nastavljaju humanitarnu akciju za četverogodišnjeg Doriana Pucekovića iz Kuča koji, zbog svoje dijagnoze, ne može samostalno stati na nogice. Velika Gorica imala je priliku upoznati Doriana prije mjesec dana, a kako bi mu se osiguralo bezbrižno djetinjstvo, humanitarna akcija ide dalje, ovog puta, u nedjelju, 16. listopada, na Gastro Turopolju! 

Buvljakuše će, kao i prethodne godine, na ovogodišnjem Gastru biti ispred Muzeja Turopolja, a za vas će pripremiti ukusnu i finu hranu kojoj ćete zaista teško odoljeti! Bit će tu, između ostalog, kotlovina koju pripremaju stručne ruke macho bikera, tradicionalni domaći bijeli žganci s tropom, ali isto tako razni slatki zalogajčići i kolači.

-Naravno čeka vas i veliko srce nas, udruge Buvljakuše koje kao i uvijek nastupaju s humanitarnom notom. Skupljamo sredstva za našeg malog lava Doriana Pucekovića koji ima samo četiri godine te boluje od spinalne mišične atrofije tipa 1. Posjetite nas u što većem broju u našem i vašem gradu. Željno vas iščekujemo i veselimo se da ponovno pokažemo koliko možemo postići kada mnogo srca povežemo u jedno, poručuju naše velikogoričke humanitarke.

Objava Bajkeri u pregačama i tradicionalne delicije! S humanitarnim ciljem, Buvljakuše i ove godine na Gastru pojavila se prvi puta na V'Gradu.


DRAG JE DRAGOJ Jane imaju novu pjesmu i spot!

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike