Prijava

Vaša prijava

Buševčanke na Gastru! Gibanice, fraklići likera, presenica i mnogo toga još

['buševec', 'Društvo žena Buševec', 'džb', 'gastro turopolja']

Kao i svake godine, Društvo žena Buševec sudjelovat će na popularnoj velikogoričkoj manifestaciji GastroTuropolja koji će se održati od od 10. do 16. listopada. Uz gibanice raznih vrsta, bijele i žute žgance s domaćim tropom, presenicu, slane kiflice i frakliće likera raznih vrsta Buševčanke će na Gastru biti i u subotu i u nedjelju, 15. i 16. listopada.

Kako ističu, ove godine na Gastru prikupljat će se brojne donacije u razne humanitarne svrhe, a Društvo žena Buševec sredstvima od prodaje svojih tradicionalnih delicija prikuplja za didaktička

pomagala koja su prijeko potrebna djeci u lakšem snalaženju te samostalnom funkcioniranju tijekom svakodnevnice.

-Nadamo se da će te nas i ove godine posjetiti u što većem broju na ovoj divnoj manifestaciji koja ima za cilj skupiti što više sredstava koja će ići u humanitarne svrhe. Mi (DŽB) skupljamo sredstva za didaktička pomagala koja su prijeko potrebna djeci radi što boljeg osamostavljivanja i lakšeg snalaženja u svakodnevnom životu. Radujemo se vašem dolasku jer nijedan čin dobrote, bez obzira koliko malen, nije uzaludan, poručuju Buševčanke pozivajući vas da isprobate njihova gastronomska remek dijela!

Objava Buševčanke na Gastru! Gibanice, fraklići likera, presenica i mnogo toga još pojavila se prvi puta na V'Gradu.