Prijava

Vaša prijava

FOTO Za bolju spremnost i veću sigurnost! DVD Mraclin usavršava svoje vatrogasce

['dvd mraclin', 'vatrogasci']

Usavršavanje naših vatrogasaca provodi se u brojnim DVD-ovima. Nakon što su vijest o usavršavanju s nama podijelili vatrogasci iz Čiča, red je da pohvalimo i članove DVD-a Mraclin gdje su zahtjevni ispit položili Nikola Galeković i Jurica Kodrnja.
DVD Mraclin
U nastojanju osiguravanja što bolje osobne zaštite svakog operativnog vatrogasca i nabavkom odgovarajuće osobne zaštitne opreme, potrebno je redovno i stručno osposobljavanje svih pripadnika vatrogasnih postrojbi, kako bi bili spremni za nove izazove.
DVD Mraclin

Nimalo lako usavršavanje odvilo se u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica te JVP- Grada Zagreba, a evo što o usavršavanju kažu vatrogasci:

-Dvojica članova DVD-a Mraclin, Nikola Galeković i Jurica Kodrnja, položili su zahtjevni ispit za baratanje aparatima za zaštitu dišnih organa. Osposobljavanje u JVP-u Velika Gorica i JVP-Grada Zagreba završio je teorijskim i praktičnim dijelom, a naši su se vatrogasci pokazali doraslima tom izazovu, poručuju vatrogasci. Čestitke!

Objava FOTO Za bolju spremnost i veću sigurnost! DVD Mraclin usavršava svoje vatrogasce pojavila se prvi puta na V'Gradu.