Prijava

Vaša prijava

Nastavak Dječjeg tjedna, danas na redu tribina koja će pomoći u razumijevanju djece

['djeca', 'Dječji tjedan', 'kako je danas biti dijete', 'tribina']

Program povodom Dječjeg tjedna Grada Velike Gorice danas se nastavlja tribinom pod nazivom “Kako je danas biti dijete?” u Dvorani Galženica, s početkom u 13.00 sati.

Nakon jučerašnje Dječje sjednice Dječjeg gradskog vijeća te raspravi o ozbiljnim temama s gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom, današ naši mali Velikogoričani imaju priliku raspravljati o tome kako djeca danas oživljavaju svijet, jesu li zaista drugačija od prethodnih generacija, što žele i koje su razlike u odrastanju između generacije odraslih i generacije današnje djece.

Kao generalni cilj obilježavanja dječjih dana je dobiti odgovor na pitanje kako je to danas biti dijete, a današnjom tribinom, trebali bismo dobiti malo bolji uvid u to.

Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica dodaje da će na tribini nastupiti:
Zrinka Hlap, majka i odgojitelja, DV Velika Gorica
Mateo Quien Brozičević, učenik, OŠ Jurja Habdelića
Marta Brebenec, učenica, OŠ Eugena Kvaternika.

Tribinu će moderirati Sanda Puljiz Vidović, ravnateljica Centra za djecu mlade i obitelj Velika Gorica, a tribina je namijenjena svim zainteresiranim stručnjacima, roditeljima i djeci, dok ulaz je slobodan. 

Objava Nastavak Dječjeg tjedna, danas na redu tribina koja će pomoći u razumijevanju djece pojavila se prvi puta na V'Gradu.