Prijava

Vaša prijava

FOTO Gradonačelnik nagradio najbolje učitelje “Hvala vam što odgajate našu mladež”

['graodnačelnik', 'najbolji učitelji', 'učitelji']

Povodom Dana učitelja Ministarstvo znanosti i obrazovanja proglasilo je najbolje učitelje, a među ukupno 513 najuspješnijih djelatnika na razini cijele Hrvatske, njih deset su naši Velikogoričani!

Iz Gimnazije Velika Gorica nagrade su dobili Kristina Lučić, Gordan Polan i Ivana Petravić, iz OŠ Nikole Hribara najbolji učitelji su Erika Likan Kelentrić, Sanja Božinović i Milan Omrčen, iz Umjetničke škole Franje Lučića Tomislav Špoljar, iz OŠ Eugena Kumičića Katarina Grgić Noršić te iz OŠ Eugena Kvaternika Dalia Kager i Ivana Dubovečak.

Naše najbolje učitelje jutros je ugostio i gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je poručio kako su ovakva postignuća zaista velika stvar za grad Veliku Goricu.

-Vidimo kako naši osnovnoškolci i srednjoškolci dobro završavaju škole i upisuju željene fakultete što je pokazatelj vašeg dobrog djelovanja, poručuje učiteljima gradonačelnik.

-Biti među najboljima, biti učitelj, a posebice u zahtjevnim vremenima kada se traže brojen kompetencije koje prije nismo mogli ni zamisliti, puno znači, dodaje gradonačelnik te je podsjetio kako je kvaliteta svakog učitelja da kompliciranu stvar treba znati objasniti na najjednostavniji mogući način.

-Hvala vam što odgajate našu današnju mladež jer je na vama je jedna velika odgovornost. Nije to samo običan posao, to je zvanje, trud i entuzijazam, zaključuje Ačkar.

Učiteljica Ivana Dubovečak iz Osnovne škole Eugena Kvaternika rekla je par riječi zahvale:

zahvalila je na gostoprimstvu. “Počašćena sam što nam je ukazano povjerenje čast te što ste prepoznali naš rad. Prvenstveno ste prepoznali našu ogromnu ljubav prema poslu koji nije posao već zvanje, kao i ljubav prema djeci iz koje sve proizlazi, govori učiteljica.

Brankica Žugaj, ravnateljica Gimnazije Velika Gorica, bila je članica Povjerenstva za nagrađivanje, a ujedno je svim učiteljima čestitala na odličnom uspjehu i velikom postignuću.

-Bilo je jako teško odabrati 513 najboljih. Svi su jako dobri, no trebalo se odlučiti za one koji su dali zaista beskrajno puno ljubavi i truda, govori ravnateljica dodajući kako smatra da smo jedini grad ponosan na ovu posebnu struku.

 

Objava FOTO Gradonačelnik nagradio najbolje učitelje “Hvala vam što odgajate našu mladež” pojavila se prvi puta na V'Gradu.