Prijava

Vaša prijava

Zaraslo žbunje u blizini kuće gospodin (48) iskoristio kao skriveni zasad marihuane

['droga', 'policija']

Iz Policijske uprave zagrebačke izvijestili su o još jednom pronalasku zasada marihuane. Iako nije točno definirano gdje se nalazio zasad kojeg je 48-godišnjak posadio u blizini svoje kuće, naknadnom pretragom doma, pronađeno je i suho lišće biljke, odnosno marihuana u preradi.

-Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, u cilju uzgoja i daljnje preprodaje, točno neutvrđenog dana tijekom 2022. godine na području Jastrebarskog, na otvorenoj zarasloj površini u blizini kuće s kojom se koristi, zasadio tri stabljike marihuane od kojih su dvije bile bez lišća, pojašnjavaju iz policije.

Nadalje, temeljem naloga suda obavljena je pretraga kuće osumnjičenog te je tom prilikom pronađeno ukupno 3,5 kilograma odrezanih grana s lišćem marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom odvjetništvu.

Objava Zaraslo žbunje u blizini kuće gospodin (48) iskoristio kao skriveni zasad marihuane pojavila se prvi puta na V'Gradu.