Prijava

Vaša prijava

Lavić Dorian posjetio Dječji vrtić Ciciban! Druženje s prijateljima nastavlja na Dječjem Gastru

['dječji gastro', 'dječji vrtić', 'dječji vrtićč ciciban']

Dječji vrtić Ciciban Velika Gorica i ove godine nastavlja sudjelovati u manifestaciji Gastro Turopolja. Mali poduzetnici velikog srca nastavljaju razvijati inicijativnost i poduzetnost, socijalnu i građansku kompetenciju te kulturnu svijest i izražavanje.

Ove godine Gastro se održava dva dana, a jedan od njih humanitarnog je karaktera. Naime, prihodi koji će se prikupiti u nedjelju određeni su za dječaka Doriana Puceković. Tim povodom Dorian je danas posjetio djecu i odgojiteljice skupine Artići u Dječjem vrtiću Ciciban.

Dorian je dječak koji boluje od spinalne mišićne atrofije mu  je potrebna naša pomoć za ugradnju specijaliziranog dizala u kući. Djeca su upoznala Doriana kako bi osvijestila da smo svi različiti i da je svatko od nas jednako bitan u svijetu te kako svi na svoj način možemo pomoći jedni drugima. Odgojiteljice Maja, Irena i Karmela kroz razne aktivnosti pripremala su djecu i upoznala ih s Dorianovim posebnostima i njegovom nemogućnosti hodanja.

Dorian je zajedno s djecom uživao i sudjelovao u priči i aktivnostima koje su odgojiteljice pripremile. Odgojiteljica Maja Trupčević pripovijedala je na vrlo zanimljiv i interaktivan način omiljenu Dorianovu priču „ Tri praščića“ u kojoj su svi uživali.

U projekt Mali poduzetnici uključena su djeca i odgojiteljice skupina: umjetnički program Artići, mješovita skupina Slonići, srednja-starija skupina Pčelice i dramsko scenska-skupina Iskrice.

-Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da posjete naš štand DV Ciciban, Mali poduzetnici i ostave mali trag, poručuju iz vrtića i pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na Dječjem Gastru ovog vikenda ispred Muzeja Turopolja.

 

 

Objava Lavić Dorian posjetio Dječji vrtić Ciciban! Druženje s prijateljima nastavlja na Dječjem Gastru pojavila se prvi puta na V'Gradu.