Prijava

Vaša prijava

Prva socijalna trgovina polako puni svoje police, VG Legacy održao i humanitarnu kestenijadu

['Humanitarna akcija', 'kestenijada', 'robin food', 'vg legacy']

Pod nazivom  “Robin Food” otvorena je prva socijalna trgovina u našem gradu. Humanitarna inicijativa, koju je pokrenuo VG Legacy, krenula je s djelovanjem, a “police” trgovine polako su se počele popunjavati. Uz prehrambene namirnice u velikim količinama, tu su i higijenske potrepštine, a sve s jednim ciljem, da nitko ne bude gladan ili zakinut.

VG Legacy

Nakon Gastro Turopolja na kojem su se prikupljala sredstva za nabavku hrane koja ide u Robin Food trgovinu, ovog vikenda, u Caffe baru Chelosu VG Legacy organizirao je humanitarnu kestenijadu.

VG Legacy

Za prolaznike i posjetitelje VG Legacy i Robi Maradona iz Chelosa pripremili su čak 20 kilograma kestena koje su, na oduševljenje gostiju, pekli i pripremali. Sva sredstva prikupljena od prodaje kestena također idu za nabavku hrane i potrepština, a donacijama za Robin Food se i dalje možete uključiti tako što ćete hranu donijeti na adresu Trg Kralja Tomislava 16 ili donirati na žiro račun udruge HR9124840081135191457 s obaveznim opisom plaćanja Robin Food.

Više o samoj akciji pogledajte u našem prethodnom članku.

 

 

Objava Prva socijalna trgovina polako puni svoje police, VG Legacy održao i humanitarnu kestenijadu pojavila se prvi puta na V'Gradu.