Prijava

Vaša prijava

Zahvaljujući Društvu žena Buševec mali Vukovinci od danas imaju potrebita didaktička pomagala

['buševec', 'didaktička pomagala', 'Društvo žena Buševec', 'dž buševec']

Društvo žena Buševec ponovno nesebično pomaže onima kojima je pomoć najpotrebitija. Ovog puta, svoje humanitarno djelovanje usmjerile su prema svojim najmanjim i najosjetljivijim članovima društva- djeci.

-Promatrajući i surađujući s našim školama, uočili smo veliku potrebu za nabavom didaktičkih pomagala djeci s teškoćama u razvoju i naravno, odmah smo im odlučili nabaviti. S obzirom da su takva pomagala jako skupa, morali smo uložiti veliki trud kako bismo kupili što više pomagala za svu djecu. Želja nam je vratiti osmjeh na lica djece kojima je teško u obrazovnom sustavu, potaknuti njih i njihove roditelje i osnažiti ih u daljnjem životu, poručuju iz Društva žena Buševec.

Društvo žena Buševec

Nesebično dodaju kako smatraju da svi zaslužuju jednake prilike u životu, što ih je i potaknulo na ovakvo djelovanje i na pokretanje upravo ovog projekta u kojem su nabavile didaktička pomagala.

-Nakon nabave didaktičkih pomagala dostavile smo ih u OŠ Vukovina kako bi djeci, učiteljima i stručnim suradnicima olakšali rad i omogućili što kvalitetniju integraciju i što veći napredak. Ako samo jedno dijete osjeti zadovoljstvo svojim napretkom, bit ćemo sretne, a vjerujemo da će mnoga djeca osjetiti napredak, dodaju.

Društvo žena Buševec

Djeca su naše najdragocjenije blago, zato ih trebamo poticati i ojačati u rastu i razvoju da mogu slobodno, sretno i zadovoljno rasti, poručuju tako ove humanitarke i podsjećaju da, kroz život, ne smijemo zaboraviti na dijete u sebi jer upravo u tom djetetu leži najveća ljubav i humanost prema drugima.

Podsjetimo, sredstva za pomagala su, između ostalog, prikupljena na 21. Gastru Turopolja, na kojem su članice društva tijekom dvodnevne manifestacije prodavale svoje domaće kolače, a u sufinanciranje projekta uključila se i Zagrebačka županija.

 

Objava Zahvaljujući Društvu žena Buševec mali Vukovinci od danas imaju potrebita didaktička pomagala pojavila se prvi puta na V'Gradu.