Prijava

Vaša prijava

Vatrogascima DVD-a Gradići osigurana sredstva za nabavku nove opreme

['DVD Gradići', 'sredstva za nabavku opreme', 'vatrogasci']

Kao i druga vatrogasna društva s naših područja, vatrogasci iz DVD-a Gradići dobili su sredstva kako bi zamijenili staru i dotrajalu opremu. U Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske 12. kolovoza 2022. predsjednik DVD-a Tomislav Barišić potpisao je ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva, nastalih nakon serije potresa, počevši od 28. prosinca 2020. godine.

Program se odnosi na područje Grada Zagreba, Krapinsko-zagorsku županiju, Zagrebačku županiju, Sisačko-moslavačku županije, Karlovačku županiju, Varaždinsku županiju, Međimursku županiju, Brodsko-posavske županiju, Koprivničko-križevačku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Vatrogasci iz Gradića time su dobili sredstva za nabavku opreme u iznosu malo većem od 300 tisuća kuna, a kako navode, to će im znatno olakšati buduće intervencije i djelovanje u hitnim situacijama.

-Sredstva za projektni prijedlog “DVD GRADIĆI – 2022.-Izvanredna nabava nove vatrogasne opreme službi zaštite i spašavanja zbog zamjene uništene, oštećene ili rashodovane opreme na vatrogasnim intervencijama nastalim u periodu od 28.12.2020. do 21.01.2021. na intervencijama u Gradu Velika Gorica i Glina” su u visini od 352.365,00 kuna, a dobiveni iznos će se kroz operaciju koristiti za izvanrednu nabavu vatrogasne opreme, navode iz DVD-a putem svojih društvenih mreža.

Objava Vatrogascima DVD-a Gradići osigurana sredstva za nabavku nove opreme pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Završna školska priredba