Prijava

Vaša prijava

Udruga osoba oštećenog sluha i GČ Hrvatski velikani zajedno za inkluziju gluhonijemih Velikogoričana

['gč hrvatski velikani', 'gluhoslijepe osobe', 'inkluzija', 'radionice', 'tečaj']

S ciljem promoviranje inkluzije te osvješćivanje građana Velike Gorice o osobama oštećena sluha ovih dana razvila se jedna hvale vrijedna suradnja. U prostorijama Vijeća GČ Hrvatski velikani – Velika Gorica svakog vikend održava se tečaj znakovnog jezika kako bi gluhonijeme osobe što bolje razvile svoje vještine, ali ujedno sudjelovale u druženju, upoznavanju i osjećale se bolje u gradu u kojem stanuju, našoj Velikoj Gorici.

Tečaj se održava svake subote, u jutarnjem terminu od 9 do 11 sati, održava se tečaj znakovnog jezika u organizaciji Udruga osoba oštećena sluha “Centar” Zagrebačka županija.

Udruga osoba oštećena sluha “Centar” Zagrebačka županija

Tečaj je potpuno besplatan, a na njega se mogu prijaviti svi zainteresirani. Za prijavu je potrebno kontaktirati voditeljicu  tečaja Marijani Ibriks, koja je također gluhoslijepa osoba, stoga iz prve ruke zna što i kako treba postupati, sms porukom na broj 095/5669354 ili mail uoosc.zz@gmail.com.

Objava Udruga osoba oštećenog sluha i GČ Hrvatski velikani zajedno za inkluziju gluhonijemih Velikogoričana pojavila se prvi puta na V'Gradu.