Prijava

Vaša prijava

Prabaka Matije Dvornekovića proslavila 100. rođendan, sretan rođendan baki Kati!

['matija dvorneković', 'rođendan']

Radosna i vedra duhom, ali prije svega bistra i nimalo zaboravna, takva je Kata, prabaka našeg Velikogoričana Matije Dvornekovića, koja je prethodnog vikenda proslavila okruglih 100 godina!

Kako nam govori obitelj Dvorneković, baka je radosna i uvijek spremna na fešte poput ovih, jedino nije bila sigurna hoće li znati izabrati dobre riječi kada se na njezinom stotom rođendanu, uz brojne uzvanike, pojave i novinari. Svakako, baka je to vrhunski odradila, a duh curetka koji ju i dalje krasi, vjerujemo, njegovat će još mnogo godina!

-Teško sam živjela kao mlada, ali teška vremena uvijek prođu, govori nam vedra baka Kata nakon što je upitala koja je tajna dugovječnog života.

-Nitko si nije mislio da ću doći ni do 90, a cijeli život davali su mi barem 15 godina više, govori baka koja je, iako uz povremeno odmaranje, feštala uz brojen uzvanike i tamburaše.

Baku Katu i dalje odlično služi pamćenje, a sjeća se svega onoga što je bilo prije 90 godina, kao da je bilo jučer. Samostalna baka i dalje živi sama, a kako nam govori obitelj, ne traži previše pomoći i ne želi se preseliti ni u starački ni u obiteljski dom.

No najveći blagoslov baki je ipak njezina velika obitelj, a trenutno ima dvije unuke, Nadu i Sanju, jednog praunuka Matiju i tri prapraunuka Noaha, Lucasa i Jonu. Baki Kati želimo najsretniji rođendan i, naravno, da se i dalje tako dobro drži!

Objava Prabaka Matije Dvornekovića proslavila 100. rođendan, sretan rođendan baki Kati! pojavila se prvi puta na V'Gradu.