Prijava

Vaša prijava

Večeras počinje Noć kazališta i dani smijeha, evo programa

[]

Noć kazališta je manifestacija koja prikazuje snagu i moć izvedbenih umjetnosti i bogatstvo kazališne djelatnosti u zemlji i na međunarodnom planu. Ove godine obilježava se 19. studenog diljem Hrvatske pa tako i u našem gradu.

Noć kazališta i dani smijeha u Buševcu uz pet predstava

U sklopu 14. Noći kazališta i popularnog KAJ-BUŠ-a (Kajkavci u Buševcu) Ogranak Seljačke sloge Buševec vas časti sa tri dana uživanja u kazališnim predstavama. U petak 18.11. (u 20 sati) u Dom kulture stiže predstava “DIMNJAČAR” Kerekesh teatra, a drugi dan u subotu 19.11. od 18 sati počinje program 17.KAJ-BUŠKajkavci u Buševcu (susreti pučkih kazališta kajkavskog govornog područja). Do suza će vas nasmijati predstave Amaterskog dramskog kazališta Sv.Križ Začretje koji će izvesti “PRI FIZIJATRU H TOPLICA” i “KAK ME JE VRAŽJA KORUONA OBREDILA”, te predstava “ČISTI ZMEŠERAJ” koju će izvesti KUU “Lipa” Gornji Mihaljevec. KAJ-BUŠ će otvoriti mlade snage (Dramski pomladak OSS Buševec – djeca učenici OŠ Vukovina) sa predstavom Sladoledar koju je napisala i režirala Natalija Bobesić.
U nedjelju 20.11. s početkom u 11 sati ne propustite dječju predstavu “ŽELIM BITI, HOĆU BITI” Gradskog kazališta Sisak.  Ulaz na sve predstave je slobodan.
Tzvg
Noć kazališta u POU Velika Gorica uz predstavu Kerekesh Teatra
U Noći kazališta, 19.11. u 20sati u POU Velika Gorica pogledajte hit komediju Kerekesh Teatar BEBA. Cijena promo ulaznice je 40 kn. Dođite, opustite se, nasmijte se i pokažimo zajedno da Velika Gorica voli kazalište.

Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati sa psihologom. Naša Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Hoće li i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u novoj komediji Kerekesh Teatra jer u čekaonicu dolazi “Beba”.

 

Objava Večeras počinje Noć kazališta i dani smijeha, evo programa pojavila se prvi puta na V'Gradu.