Prijava

Vaša prijava

Rekorder puhao u Starom Čiču, sa 1,92 promila odveden na triježnjenje

['policija', 'pp velika gorica']

Tijekom vikenda, od 18. do 21. studenog, provedena je akcija „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“ na području policijske postaje Velika Gorica te je utvrđeno 32 ciljana prekršaja.

Ovog vikenda, poprilično velik broj vozača kažnjen je zbog brze vožnje, odnosno njih 18, a onda još sedmero njih zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje, troje zbog prekršaja vožnje vozilom pod utjecajem alkohola, te po dvoje zbog upravljanja neregistriranim vozilom i nepravilnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje

Također, tijekom vikenda dogodilo se čak sedam prometnih nesreća, od kojih jedna s lakše ozlijeđenom osobom.

-Također je utvrđeno 15 ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 47 prometnih prekršaja, dodaju iz policije i ističu vozača kod kojeg je izmjerena najveća koncentracija alkohola.

-U subotu, 19. studenog, u 20,50 sati, muškarac starosti 32 godine, upravljao je osobnim automobilom Velikogoričkom ulicom u mjestu Staro Čiče. Nadzorom utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,91 g/kg,, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg, navode.

Isti je naredbom smješten u prostorije za zadržavanje ove PP do prestanka djelovanja opojnog sredstva do 12 sati i protiv istog je podignut Optužni prijedlog redovnim putem.

 

Objava Rekorder puhao u Starom Čiču, sa 1,92 promila odveden na triježnjenje pojavila se prvi puta na V'Gradu.