Prijava

Vaša prijava

Priključite se širenju dobrote u prosincu!

['djeca', 'dječji šareni ulaz', 'kbc', 'poklon', 'prosinac']

Dragi učenici i roditelji, ove godine Dječji šareni ulaz odlučio je organizirati humanitarnu akciju kako bi malim gestama razveselili i uljepšali dane djeci koja su u bolnici.

Pozivamo vas da im se pridružite u tome. Vaš je zadatak odabrati jednu plišanu igračku ili slikovnicu koju imate kod kuće. Plišanu igračku treba oprati i zamotati u celofan (proziran ukrasni papir). Uz plišanu igračku stavite neku poruku podrške za djecu koja posjećuju bolnicu. Zamotanu plišanu igračku ili slikovnicu donesite u školu u razdoblju od 30. studenoga do 5. prosinca.

Možete donijeti i slatkiša. Vaše igračke, slikovnice i slatkiše odvest će u bolnicu KBC – Zagreb na Dječji šareni ulaz i budite sigurni da će razveseliti i utješiti mnoštvo djece.

Zapamtite: radost se povećava kada se podijeli!

Više o humanitarnoj organizaciji Dječji šareni ulaz možete pročitati na njihovoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/SareniUlazKBCZagreb.

Svoje paketiće možete ostaviti u učionici učiteljice Ivone Golubić (učionica 3.b razreda) ili paketiće predajte učiteljici Nikolini Marković.

U Područnoj školi Mraclin paketiće možete ostaviti kod učiteljice Kate Jolić. U Područnoj školi Rakitovec kod učiteljice Josipe Brigljević, a u Područnoj školi Buševec paketiće možete ostaviti kod učiteljice Ane Kovačević.

Objava Priključite se širenju dobrote u prosincu! pojavila se prvi puta na V'Gradu.