Prijava

Vaša prijava

Počinje prvi ‘Volim eko’ festival, pojedini izlagači donirat će za ‘Robin Food’ trgovinu

['vg legacy', 'volim eko']

Sutra počinje 1. Festival ekološke poljoprivrede u Velikoj Gorici, a domaćin događanja je Srednja strukovna škola Velika Gorica u čijem holu će se i održati festival, a trajat će i u subotu i u nedjelju.

Osim što je cilj festivala posjetitelje upoznati s eko proizvodima, potaknuti da ih probaju, a potom da ih kupe te nastave konzumirati, pojedini izlagači odlučili su dati i humanitarni doprinos, stoga će, na inicijativu Eko Rancha, proizvođači svoje proizvode donirati za prvu socijalnu trgovinu VG Legacyja pod nazivom ‘Robin Food’.

Inače, Udruga za razvitak ekološke poljoprivrede, zaštite okoliša i ruralnog prostora uz svesrdnu pomoć Turističke zajednice Grada Velike Gorice i pokroviteljstvo Zagrebačke županije, ovog vikenda, 26. i 27. studenoga, u holu Srednje strukovne škole Velika Gorica organizira “Volim eko – 1. Festival ekološke poljoprivrede Zagrebačke županije”.

Ova manifestacija okupit će čak 29 izlagača iz županije te 40 štandova, a kao grad održavanja odabrana je Velika Gorica zbog svojeg velikog potencijala, a cilj je da naš grad postane središte ovog događanja.

Objava Počinje prvi ‘Volim eko’ festival, pojedini izlagači donirat će za ‘Robin Food’ trgovinu pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Predstavljen je novi Žir