Prijava

Vaša prijava

Marijan Dužić više nije trener NK Mraclina!

['4. NL', 'marijan dužić', 'mraclin', 'nogomet']

Jutrošnji poziv Marijana Dužića pomalo me iznenadio svojom tematikom, ali Marijan Dužić, sada već bivši trener NK Mraclina obavijestio me o prekidu suradnje između NK Mraclina i njega kao trenera.

Naime, u pripremi je bio intervju s Marijanom Dužićem, trenerom NK Mraclina nakon što je na kraju jesenske polusezone Mraclin osvojio odlično 4 mjesto na tablici 4. NL Središte Zagreb skupina B, sa svega 3 poraza. No, očito nisu rezultati ti kojima su se vodili čelnici Mraclina i došlo je do prekida suradnje. I sportski direktor Luka Cvetnić potvrdio je tu informaciju, ali nije htio govoriti o detaljima dok se o svemu službeno ne oglasi klub.

Marijan Dužić je djelovao pomalo razočaran, rekao da je proveo lijepih 4-5 mjeseci u Mraclinu, da je uživao radeći s dečkima koji su se pokazali odličnim igračima, spremnim na treniranje, a samim time došao je i rezultat. Zahvaljuje se igračima na suradnji i njima i klubu želi puno uspjeha u narednom periodu. On sam, kako je rekao svjestan je da trenerski poziv nosi određenu neizvjesnost i da su otkazi sastavni dio života, ali ipak je malo iznenađen tim potezom. No, nema ljutnje, kazao je, nitko ne zna što život nosi…

Iako je fokus nogometne javnosti usmjeren na Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru, ni amaterski nogomet nije bez zanimljivosti, a odlazak Marijana Dužića s mjesta trenera NK Mraclina prvi je razlaz u nekom turopoljskom klubu nakon završetka jesenskog dijela prvenstva.

Što se tiče nasljednika na klupi Mraclina, kako je rekao Luka Cvetnić, klub ima nekoliko imena u opticaju, ali za sada je još rano izlaziti s imenima u javnost.

Objava Marijan Dužić više nije trener NK Mraclina! pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Bali, zabava, čaga

Dan državnosti