Prijava

Vaša prijava

Popularni ‘Paint & Wine’ stigao u Goricu! Naučite slikati i zabavite se na DadArt radionici

['dadart', 'davorka ilečić', 'paint and wine', 'radionice slikanja', 'slikanje i vino', 'umjetnost', 'vino']

Sve popularnije radionice ‘Paint & Wine’ na kojima posjetitelji slikaju razne motiv uživajući i relaksirajući se uz čašu vina stigle su u Veliku Goricu! Iza imena DadArt krije se naša Velikogoričanka, umjetnica i učiteljica, Davorka Ilečić koja je zanimljivo događanje dovela u caffe bar Dobar dan.
Prva radionica održala se ove subote, a posjetitelji su, prikladno degustirajući koju kapljicu vina, slikali apstraktni akt.
Ne samo da su imali priliku naučiti par mudrosti o tome kako kistom u ruci boju upriličiti u predivno umjetničko djelo, već su se i odlično zabavili družeći se.
S obzirom na to da su kapaciteti ograničeni, što daje lakši individualni pristup svakom od polaznika, ovog vikenda slikalo je osam polaznika, a svatko od njih svoje malo remek djelo odnijelo je doma kako bi ga okačio na zid.
Sljedeća radionica održava se već ovog vikenda, 4. prosinca, također u Dobrom danu. Polaznici će ovog puta slikati pejzaž.
Iako je radionica već rasprodana, priključiti se možete na onu koja slijedi iza toga, a održava se u nedjelju, 11. prosinca. Slikat će predivan apstraktni portret,a prijave se zaprimaju na dadart.vg@gmail.com ili na Instagram profilu .dadart.
Motiv koji će se slikati na radionici 11. prosinca

Objava Popularni ‘Paint & Wine’ stigao u Goricu! Naučite slikati i zabavite se na DadArt radionici pojavila se prvi puta na V'Gradu.


278. Matičin četvrtak