Prijava

Vaša prijava

DV Ciciban ovog vikenda priprema donatorsku predstavu “Ježeva kućica”

['ciciban', 'djeca', 'dječji vrtić ciciban', 'ježeva kućica', 'predstava', 'vrtić']

U suradnji Udruge Veliko srce malom srcu i DV-a Ciciban Velika Gorica u pripremi je akcija za djecu Hrvatske s prirođenom srčanom greškom “Srce na dlanu”.

U suradnji sa Dječjim vrtićem Ciciban, održat će se donatorska predstava “Ježeva kućica”. Predstavu su pripremile vrijedne odgojiteljice uz veliki trud i puno ljubavi te podršku cijelog tima i ravnateljica te uz glazbenu pratnju suradnika.

Predstava će biti u Dvorani Gorica POUVG u subotu, 03. prosinca, s početkom u 11 sati, a karte za predstavu se kupuju u subotu od 10 sati, također u POUVG.

Veliko srce malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Osnovana je 1994. godine u Zagrebu, kao takva je jedna od najstarijih u Hrvatskoj.

Osnovni su ciljevi Udruge su razvijanje svijesti o potrebi ranog utvrđivanja srčanih grešaka, potpora njihovom pravodobnom i pravilnom liječenju, prikupljanje sredstava za neophodne uređaje, pomagala i lijekove te pružanje psihološke pomoći roditeljima djece sa srčanim bolestima i greškama.

Udruga je do sada donirala preko 3 milijuna  kuna medicinske opreme bolnicama u cijeloj Hrvatskoj, osobito Odjelu pedijatrijske kardiologije KBC-a Rebro! (UZV, ergospirometriju, telemetriju…)

 

Objava DV Ciciban ovog vikenda priprema donatorsku predstavu “Ježeva kućica” pojavila se prvi puta na V'Gradu.