Prijava

Vaša prijava

Velikogoričan Tomislav Greganić osvojio broncu na svjetskom kulinarskom natjecanju u Luksemburgu!

['antjecanje', 'Hrvatski kuharski savez', 'kuhanje']

Ovih dana u Luksemburgu, u sklopu sajma EXPOGAST, održao se Villeroy & Boch Culinary Cup. Na velikom kulinarskom natjecanju sudjelovala je i naša Hrvatska kulinarska reprezentacija koja je osvojila brončanu medalju! Tim vrsnih kuhara i velikih stručnjaka čini naš sugrađanin Tomislav Greganić, kao glavni kuhar.

Hrvatski kuharski savez

Inače, tim hrvatske kulinarske reprezentacije kojega čine kapetan i slastičar Ivan Ergović, glavni kuhari Klaudio Mrkić, Karlo Štorga, Ivan Divković i Tomislav Greganić te pomoćnici Patrik Prnjak, Antonio Tot i Mark Kranjčević, uz izbornika reprezentacije Marinka Jurešića i njegovih pomoćnika Ivana Đukića, Zlatka Novaka i Nikoline Lončar.

Hrvatski kuharski savez

U velikoj konkurenciji od 26 timova, natjecali su se u kategoriji ‘Hladni stol’, a pripremili su četiri varijacije finger food-a, hladnu platu, tri predjela, meni od pet sljedova, četiri različita deserta te četiri petit four-a.

Hrvatski kuharski savez
-Osmišljeno, testirano, trenirano i odrađeno uz puno odricanja naših reprezentativaca, posebice u proteklim mjesecima. Iako nikad nismo u potpunosti zadovoljni, pa tako i ovog puta, s nestrpljenjem čekamo povratne komentare renomiranih sudaca u popodnevnim satima, a kao i jučer, dodjela priznanja očekuje nas u večernjim satima, poručuju iz Saveza ponosno, a mi im čestitamo na odličnim rezultatima!

 

 

Objava Velikogoričan Tomislav Greganić osvojio broncu na svjetskom kulinarskom natjecanju u Luksemburgu! pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa