Prijava

Vaša prijava

Povodom Dana Grada besplatno pogledajte novi ‘Top Gun: Maverick’

['besplatna produkcija', 'dan grada velike gorice', 'film', 'kino']

Povodom Dana Grada Velike Gorice u Kinu Gorica besplatno možete pogledati novu hit akcijsku dramu ‘Top Gun: Maverick’ koja je u kinima srušila sve rekorde gledanosti ove godine!

U utorak, 13. prosinca, ulaz u dvoranu je neposredno prije projekcije filma, bez prethodnog preuzimanja ulaznica na blagajni.

Inače, ovo je nastavak koji se čekao čak 36 godina, a ujedno je najuspješnije otvaranje Toma Cruisea u njegovoj 40-godišnjoj karijeri, kao i studija Paramount, jer je ‘Top Gun: Maverick’ u kinima srušio sve rekorde gledanosti ove godine. Nova priča je ponovo nabijena adenalinom i vratolomnim scenama na nebu. Maverick je pozvan da se vrati u Top Gun, kako bi na mjestu gdje se treniraju najbolji piloti nacije, pripremio ekipu za opasnu prekomorsku misiju. Tamo susreće svojih 12 regruta među kojima i Bradleyja Bradshawa, sina svog pokojnog prijatelja Nicka Bradshawa zvanog “Goose”. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima prošlosti, strahovi će kulminirati akcijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da lete.

 

 

Objava Povodom Dana Grada besplatno pogledajte novi ‘Top Gun: Maverick’ pojavila se prvi puta na V'Gradu.