Prijava

Vaša prijava

Sveti Nikola i Krampus stižu u Kosnicu, blagoslov djece predvodi šćitarjevski župnik Stjepan Tenšek

['advent', 'Božić', 'kosnica']

Sveti Nikola i Krampus ove nedjelje, 4. prosinca, stižu u Kosnicu! U 18 sati u kapelu Svetog Nikole u Kosnici stiže popularni dječji svetac sv. Nikola i njegov vjerni pratitelj Krampus koji će se s mališanima poigrati, porazgovarati, a pripremili su im i još pokoje iznenađenje i slatke poklone.

U ulogama sv. Nikole i Krampusa su akademski glumci Mirel Huskić i Roko Nakić. Svečanost će započeti blagoslovom djece i molitvom koju će predvoditi šćitarjevski župnik Stjepan Tenšek.

Pokrovitelji ovogodišnje manifestacije su Zagrebačka Županija, Grad Velika Gorica i Mjesni Odbor Kosnica na čelu sa predsjednikom Josipom Vlašićem, dok je organizacijsku palicu i ovaj put preuzela dobro isprobana ekipa udruge Turopoljska tradicija.

-Dođite po svoju dozu smijeha, veselja i poklona u najljepšem dobu godine poručili su organizatori, pozivaju vas Kulturno umjetničkog društva Turopoljska tradicija- Kosnica.

Objava Sveti Nikola i Krampus stižu u Kosnicu, blagoslov djece predvodi šćitarjevski župnik Stjepan Tenšek pojavila se prvi puta na V'Gradu.