Prijava

Vaša prijava

Odbio se testirati na droge pa ga odveli u policiju, rekorder (35) ovog vikenda napuhao 1,71 g/kg

['pp vleika gorica']

bTijekom vikenda iza nas, policija je pojačano patrolirala na goričkim prometnicama. Od 2. do 5. prosinca, na području policijske postaje Velika Gorica, ovog vikenda zabilježen je značajan porast prekršaja, te čak četiri prometne nesreće od kojih su dvije bile s ozlijeđenim osobama. Troje vozača zadržano je u prostorijama policije do prestanka  opojnih sredstava- dvoje zbog alkohola, jedna zbog droge.

Najviše vozača ovog vikenda bilo je u prekršaju prekoračenja brzine, zbog čega je policija kaznila 40 vozača, a potom još šestero zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje, petero zbog vožnje vozilom pod utjecajem alkohola te jednog vozača zbog odbijanja ispitivanja na prisutnost droga putem preliminarnog testa.

-Također je utvrđeno i 11 ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 63 prometna prekršaja, dodaju iz policije i izdvajaju vikend rekordera koji je u Velikoj Gorici napuhao 1,71 g/kg.

-U nedjelju, 4. prosinca, 21,30 sati, muškarac starosti 35 godina, upravljao je osobnim automobilom Ulicom kneza Ljudevita Posavskog u Velikoj Gorici. Nadzorom utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,71 g/kg,, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg. Isti je naredbom smješten u prostorije za zadržavanje ove PP do prestanka djelovanja opojnog sredstva do 12 sati i protiv istog je podignut Optužni prijedlog redovnim putem, navode iz goričke policije odmah po završetku vikend akcije.

 

 

Objava Odbio se testirati na droge pa ga odveli u policiju, rekorder (35) ovog vikenda napuhao 1,71 g/kg pojavila se prvi puta na V'Gradu.